Завершено виробництво евакуатора та здійснено передачу клієнту.

Компанія “Спец-Ком-Сервіс”, яка вже понад 10 років працює під брендом “POLYCAR” і виготовляє різні варіанти спеціальної техніки для різних сфер бізнесу, реалізувала ще один проєкт із виробництва спеціального автомобіля. Черговим успішно виконаним замовленням став автомобіль для евакуації автотранспорту, який не може пересуватися самостійно через низку причин.

Рано чи пізно практично будь-який автовласник стикається з ситуацією, коли автомобіль потребує ремонту або обслуговування. Як правило, це планується дуже і дуже заздалегідь і автомобіль приїжджає на сервісну станцію своїм ходом, а власник автомобіля просто очікує завершення чергового технічного обслуговування. Зрозуміло, що в правилах завжди бувають винятки, і немає жодних гарантій, що автомобіль просто заглохне або “переведе” себе в аварійний режим. Оскільки сучасні автомобілі не передбачають “традиційного” транспортування на тросі, а автомобілі з “автоматом” в принципі потребують перевезення на платформі, дедалі частіше виникає потреба залучення евакуатора.

Проєкт, роботу над яким було нещодавно завершено, став одним із багатьох інших, раніше реалізованих компанією. Для успіху, при виконанні таких непростих замовлень, на перший план виходить досвід, з урахуванням якого вирішується поставлене клієнтом завдання. І це замовлення не стало винятком, оскільки саме досвід став вирішальним при виборі клієнтом партнера для виробництва спеціального автомобіля. І справді, в списку вже зданих раніше евакуаторів значаться не тільки платформи з лебідкою. Раніше були успішно зроблені на основі IVECO автоевакуатори з механізмом, в якому використовувалася зсувна платформа, кран-маніпулятор, а також бічний зсувний механізм.

Цей спецавтомобіль розрахований на перевезення практично будь-якого легкового автомобіля, оскільки дає змогу брати на борт вантаж до п’яти тонн. Тобто евакуатор впорається з перевезенням навіть повнорозмірного рамного позашляховика або пікапа. Для клієнта це можливість надавати послугу з евакуації практично будь-якому автовласникові.

Переданий клієнту автоевакуатор виконаний на базі шасі вантажного автомобіля IVECO. Згідно зі специфікацією конструкція евакуатора являє собою платформу з висувними трупами, тоді як завантаження і вивантаження автомобіля здійснюється за допомогою електричної лебідки. Традиційно для евакуаторів передбачено захист кабіни, петлі для кріплення, відкидний механізм стопів, а також бічний захист.

Наверх