Малому та середньому бізнесу доступне нове рішення: автомобіль для виїзної торгівлі

Компанія «Спец-Ком-Сервіс», що пропонує понад п’ятнадцять років послуги з розроблення, проєктування та розроблення спеціальної техніки, комерційних автомобілів та автомобілів для бізнесу під брендом «POLYCAR», продовжує розширювати асортимент доступних рішень, щоб задовольняти запити клієнтів. Черговим успішно завершеним проектом став автомобіль, що покликаний допомогти виживати малому та середньому бізнесу: мова про автомобіль для виїзної торгівлі, який не лише доставляє товари та продукти, а фактично, є магазином на колесах.

В умовах війни, в якій живе Україна вже понад 900 днів, саме малий та середній бізнес є тією основою, тим двигуном, завдяки якому, незважаючи ні на що, люди мають змогу отримувати послуги або ж купувати товари. При цьому, часто буває так, що магазини або ж ринки не працюють з тієї чи іншої причини, що робить купівлю продуктів проблематичною. Саме для того, щоб жителям невеликих населених пунктів забезпечити доступ до товарів і продуктів харчування, компанії, що займаються продажем, шукають нові рішення. Однією з вдалих ідей, яка була реалізована після детального опрацювання, став автомобіль для виїзної торгівлі. Рішення дає змогу, фактично, «доставити» повноцінний магазин туди, де це потрібно, а людям придбати все, що потрібно, без необхідності нікуди виїжджати.

«Коли до нас звернулися наші клієнти із замовленням, яке б дало їм змогу зробити продукти їхньої компанії ще ближчими до споживача, ми були раді допомогти. Тим паче що, чим складніший проєкт, а автолавка саме цей випадок, тим цікавіше з ним працювати. А коли в особі наших фахівців бачать професіоналів, і результат не тільки відповідає, а й перевершує очікування, нам удвічі приємніше. Зі свого боку ми бажаємо успіхів і процвітання нашим партнерам«, – прокоментував менеджер цього проєкту.»

Що стосується технічної сторони проекту, то за основу було взято шасі Mercedes-Benz Sprinter 514 CDI. Навряд чи потрібні додаткові деталі, оскільки автомобілі цього бренду є еталоном якості, як у легковому сегменті, так і в сегменті комерційних автомобілів. Фургон являє собою безкаркасну сандвіч-панельну конструкцію з утеплювачем завтовшки не менше 30 мм. Для підвищення зносостійкості зовнішня і внутрішня обшивка виготовлена з армованого скловолокном пластику. З урахуванням особливих вимог до такого роду техніки в списку обладнання значаться передня панель, адаптована під установку кондиціонера, обігрівач Webasto, дизель-генератор, склопакети, морозильні скрині та холодильні вітрини для молочних продуктів, м’яса та овочів, а також стелаж для хлібобулочних виробів з полицями. Також у конструкції фургона передбачено мийку кухонну з краном, шафу для одягу і касову зону.

Наверх