Клієнту передано універсальний евакуатор, вироблений на базі шасі FORD

Компанія «Спец-Ком-Сервіс», що працює під брендом «POLYCAR» понад п’ятнадцять років і спеціалізується на проєктуванні та розробці, з подальшим виробництвом автомобілів, що застосовуються приватним бізнесом і державними компаніями в найрізноманітніших сферах діяльності та вирішують широкий спектр завдань, закінчила роботу над черговими проєктом. Клієнту був необхідний спеціальний автомобіль, який би поєднував у собі функціонал автомобіля для евакуації транспортних засобів, крана-маніпулятора і бортової платформи, тому оптимальним варіантом став універсальний евакуатор.

В умовах, коли бізнес практично будь-якого масштабу дуже ретельно прораховує статті витрат та інвестицій в основні засоби, ключовим стає можливість придбання техніки, яка могла б, фактично, працювати за трьох. Йдеться про можливість розміщення на одному шасі елементів конструкції, яка не тільки б доповнювала один одного, а й давала змогу в рази розширити список завдань, які вирішував би один автомобіль.

Автомобіль, який проєктувався з урахуванням усіх вимог конкретного клієнта, завдяки монтажу евакуаторної та вантажної платформ, а також кран-маніпуляторній установці, дає змогу завантажувати важку техніку, самохідною за допомогою гідравлічних апарелів, а також легкові автомобілі за допомогою крана-маніпулятора. Подібне рішення є ідеальним тоді, коли автопарк компанії налічує кілька десятків одиниць автомобільної техніки, що різниться за масою, можливостями пересування дорогами загального користування, а об’єкти мають широку географію.

Говорячи про технічні особливості проєкту, варто відзначити високу якість матеріалів і комплектуючих, а також особливий підхід до процесу проєктування. Скрізь, де того вимагають умови експлуатації, використано міцну сталь, захищену, своєю чергою, антикорозійним покриттям на полімерній основі та пофарбовану за допомогою пульта. Що стосується навантаження і розвантаження важкої спецтехніки, то для цих цілей автомобіль оснащений лебідкою з дистанційним керуванням, з тяговим зусиллям не менш як 8 000 кг, тоді як для навантаження і розвантаження легкових автомобілів призначена кран-маніпуляторна установка бренду HYVA НТ 162 Е3. Ця установка розрахована на вантажопідйомність щонайменше 1 800 кг на кінці стріли за максимального вильоту у 8 м, що дає змогу комфортно працювати з більшістю легкових автомобілів. Додатковим бонусом для клієнта є статус офіційного представника техніки цього бренду в особі компанії «Спец-Ком-Сервіс», що означає гарантію і повну сервісну підтримку протягом 24 місяців.

Наверх