Виконано замовлення на виробництво бортової тентованої платформи

Компанія “Спец-Ком-Сервіс”, що працює під брендом “POLYCAR” понад п’ятнадцять років і займається виробництвом різноманітних автомобілів, які використовуються в різних сферах бізнесу і задіяні для вирішення простих і спеціальних завдань, успішно завершила роботу над ще одним проектом. Застарілий парк навчальних автомобілів цього року проходить оновлення. В даному проєкті, компанія передала повністю укомплектований і готовий до роботи вантажний навчальний автомобіль, з надбудовою у вигляді бортової платформи з тентом, змонтованої на базі шасі Hyundai EX8.

Як показує статистика, компаніям, які працюють у логістичній сфері або ж їхня діяльність пов’язана з перевезеннями та доставкою різних вантажів, для переважної більшості випадків достатньо захистити вантаж лише від впливу атмосферних опадів. При цьому, зовсім не обов’язковим є дотримання особливого температурного режиму. Саме тому таким високим попитом користуються вантажні автомобілі з надбудовою у вигляді бортової платформи, яка комплектується тентом.

В якості бази було обрано вантажне шасі автомобіля Hyundai EX8. Цей варіант пропонує оптимальне співвідношення ціни, технічних характеристик, а також ступінь готовності працювати в непростих умовах. Автомобіль, який оснащений потужним дизельним двигуном екологічного стандарту Євро-5 працює в парі з механічною коробкою перемикання передач, що дає змогу мати запас тяги практично в будь-яких умовах.

Крім цього в конструкції передбачено посилення задньої осі, що, своєю чергою, позитивно впливає на надійність.

Якщо ж говорити про функціонал, то основну увагу слід приділити оснащенню набором дублюючих педалей для можливості проведення як навчальної їзди, так і проведення тестових іспитів під час отримання водійських прав. Якщо говорити про кузовну надбудову, то бортову платформу виконано з посиленого алюмінієвого профілю. Самі ж борти зроблено з алюмінієвого анодованого профілю, а в конструкції передбачено поділ стійкою посередині. Алюміній у конструкції дає змогу захистити борти від корозії і збільшити корисне навантаження завдяки меншій вазі.
Даний автомобіль виконаний у повній відповідності технічним умовам і сертифікований як “СПЕЦІАЛІЗОВАНИЙ НАВЧАЛЬНИЙ”, що підтверджує повну відповідність усім нормам законодавства щодо його прямого застосування.

Наверх