Виконано замовлення на виробництво кран-маніпуляторної установки

Компанія «Спец-Ком-Сервіс», яка працює понад п’ятнадцять років під брендом «POLYCAR» у сфері проєктування, виробництва та розробки «під ключ» найширшого асортименту різноманітної техніки, яку залучають для вирішення практично будь-яких завдань, нещодавно успішно завершила роботу над черговим проєктом. Цього разу для клієнта, яким виступив міжнародний фонд, що надає допомогу і підтримку Україні, було виготовлено спеціальний автомобіль, який просто незамінний при виконанні різного роду ремонтів. Мова про кран-маніпуляторну платформу на базі вантажного шасі китайського виробництва JAC.

Безперебійне постачання такого важливого ресурсу для населення, як вода, особливо в умовах, коли до необхідності проведення регламентних робіт з обслуговування ліній комунікацій додається ризик ушкоджень унаслідок воєнних дій, було і залишається першочерговим завданням. Тимчасовим рішенням, звісно ж, може бути доставка питної та технічної води, але це не скасовує необхідності відновлення інфраструктури або ж усунення аварій, які виникають через зношеність мереж.

Саме тому, одним з найбільш затребуваних варіантів спеціальної техніки, яка користується все більшою популярністю і попитом у клієнтів, бо дає змогу отримати багатофункціональний автомобіль, особливо коли мова заходить про обслуговування комунальних водоканалів, є кран-маніпулятор. Завдяки тому, що автомобіль фактично поєднує в собі вантажну платформу, що дає змогу перевозити вантажі, а наявність крана забезпечує швидкість завантаження та навантаження, цей варіант обирають клієнти, яким необхідне рішення для виконання широкого спектра завдань.

Для роботи над цим проєктом клієнту було запропоновано як основу шасі вантажного автомобіля JAC N200 з колісною базою в 5300 мм. Автомобілі цього бренду представлені в Україні з 2007 року і вже давно користуються репутацією доступних, але водночас надійних автомобілів. А стосовно надбудови, то платформа являє собою зварену посилену монолітну конструкцію з холоднокатаного металевого профілю. Борти ж, для полегшення ваги виконані з анодованого алюмінієвого профілю, тоді як як як матеріал підлоги використано рифлений металевий лист завтовшки 3 мм.

Кран-маніпуляторну установку обирали з огляду на вимоги клієнта і потенційний список завдань, які вирішуватимуть за її допомогою. Оптимальним рішенням стала модель НВ152 Е2 від відомого бренду HYVA. Стріла дає змогу працювати з вантажем від 3065 до 1620 кг за вильоту 4,32 і 8 метрів, відповідно. При цьому, статус офіційного представника дає клієнту не тільки гарантію від виробника, а й кваліфіковане сервісне обслуговування.

Наверх