Виконано замовлення на виробництво великої партії аварійно-ремонтних автомобілів для міжнародного фонду

Компанія «Спец-Ком-Сервіс», що працює під брендом «POLYCAR» півтора десятка років у сфері виробництва автомобілів різного призначення і для всіляких сфер бізнесу, а також комунального господарства, що виконує замовлення для клієнтів «під ключ», успішно завершила роботу над масштабним проектом. Цього разу завдяки фінансуванню, отриманому від міжнародного фонду USAID, незалежної агенції федерального уряду США, було вироблено партію з восьми аварійно-ремонтних автомобілів, які будуть використовуватися для здійснення оперативного ремонту на об’єктах критичної інфраструктури.

Складно переоцінити значення безперебійної роботи об’єктів інфраструктури, а також ліній комунікацій, завдяки яким споживачі можуть отримувати послугу або ресурс. При цьому найважливішим фактором є регулярне обслуговування і регламентний ремонт. На жаль, крім значної зношеності комунальних мереж, на яких часто трапляються аварійні ситуації, зараз додаткові ризики несе повномасштабна війна, унаслідок якої відбуваються пошкодження та руйнування елементів інфраструктури. Тож, на перше місце виходить можливість якнайшвидше відреагувати та доставити до місця аварії все необхідне для ремонту обладнання та повноцінну бригаду спеціалістів, здатних усунути проблему. Саме тому спостерігається зростання попиту на аварійно-ремонтні автомобілі, які можуть виконувати найширший спектр завдань.

Тому, щоб регіональні комунальні служби мали можливість розширити парк спеціальної техніки, в рамках роботи над новим проєктом, що був профінансований партнерами з міжнародного фонду USAID, компанія виготовила та поставила 8 автомобілів на базі шасі ISUZU NPR75L-K з надбудовою у вигляді аварійно-ремонтного фургона. З урахуванням вимог, які висуваються до подібного виду конструкцій, фургон розділений на два відсіки, один з яких призначений для комфортного транспортування і розміщення бригади з 6 осіб, тоді як другий відсік призначений для транспортування спеціалізованого обладнання та інструментів.

При цьому великий досвід виконання подібних замовлень дав змогу запропонувати клієнту конструкцію, матеріали, комплектацію і список базового обладнання, що оптимально відповідає очікуванням клієнта за наповненням і, звісно, ціною. Варто зазначити, що сам фургон виготовлений за безкаркасною схемою з сендвіч-панелей з утеплювачем, що забезпечує міцність, але водночас легкість і достатню термоізоляцію. Усередині і зовні в конструкції передбачено цілу низку рішень, що підвищують зносостійкість, захист від пошкоджень і води, що позитивно впливає на термін експлуатації. Своєю чергою технологічний відсік і додаткові ніші спроектовані так, щоб автомобіль міг взяти на борт максимальний набір обладнання, яке може знадобитися в процесі ремонту. Так, у комплектації передбачені зварювальний інвертор, генератор, мотопомпа для брудної води, а пост газозварювальника-різальника обладнано пропановим і кисневим балонами, газовим різаком і комплектом рукавів і манометрів.

Наверх