Асортимент компанії поповнився новим унікальним рішенням: автомобіль-мультиліфт

Компанія «Спец-Ком-Сервіс», яка займається понад п’ятнадцять років виробництвом, проектуванням і розробкою під брендом «POLYCAR» всілякої спеціальної техніки та автомобілів для різних сфер бізнесу, компаній різних форм власності, продовжує збільшувати список рішень, на які зростає попит клієнтів. Цього разу результатом успішно завершеного проєкту став автомобіль з надбудовою у вигляді мультиліфта на базі IVECO S-WAY. Подібні автомобілі стають дедалі популярнішими, завдяки цілій низці переваг та якостей, які пропонує саме мультиліфт, що дає змогу більш ефективно виконувати задачі, коли йдеться про навантаження, розвантаження та транспортування різноманітних вантажів.

Тенденція, яка спостерігається на ринку спеціальних автомобілів, говорить про те, що клієнтам дедалі частіше потрібен автомобіль, який би поєднував у собі якості одразу кількох автомобілів. Це і вантажна платформа, яка буде придатна для перевезення різноманітних вантажів, і кран-маніпулятор, який не потребує додаткової техніки для розвантаження і навантаження, і звісно ж, такий, який давав би змогу економити час. Усе це забезпечує модифікація автомобіля, який отримав назву мультиліфт, замовлення на виробництво якого все частіше розміщують клієнти.

Якщо зупинитися докладніше на ключових перевагах та особливостях такої моделі спеціальної техніки, то насамперед мультиліфт має вищу вантажопідйомність, якщо порівнювати з аналогічними автомобілями, використовуваними для перевезення. Це означає, що компанія зможе, за потреби, виконати завдання за меншу кількість рейсів. Другою безперечною перевагою таких платформ є їхня універсальність. Іншими словами, мультиліфт придатний для перевезення найрізноманітніших типів вантажів, відповідно і сфера застосування цього автомобіля розширюється. Ще один «плюс» таких автомобілів: підйомна платформа, за допомогою якої здійснюється навантаження і розвантаження, для чого немає необхідності залучати додаткову техніку або пристрої. Зрозуміло, що все перераховане вище дає змогу значно заощадити найцінніший ресурс, коли йдеться про бізнес, а саме час. Крім цього, у соціально відповідальних компаній все частіше в пріоритеті стоїть питання екології, яке не менш важливе, ніж отримання прибутку. З цим аспектом у автомобіля з мультиліфтом теж все гаразд, оскільки використання платформи дає змогу значно знизити кількість викидів шкідливих речовин в атмосферу.

Щодо технічних характеристик самого ліфта, то клієнту було запропоновано гаковий навантажувач від компанії HYVA, модель 20-60-S. Компанія була заснована майже 40 років тому і сьогодні є одним із провідних світових постачальників високоефективних рішень для вантажних автомобільних перевезень. Навантажувач розрахований на роботу з вантажами вагою до 20 тонн, водночас габарити контейнерів не повинні бути меншими ніж 4550 мм і не перевищувати 7050 мм у довжину. На користь вибору техніки саме цього бренду говорить той факт, що компанія має статус офіційного представника в Україні, а це означає, що клієнту доступна повноцінна гарантія та кваліфіковане обслуговування від виробника.

Наверх