Завершено виробництво партії автомобілів з ізотермічним фургоном на базі Renault

Компанія «Спец-Ком-Сервіс», яка працює понад п’ятнадцять років під брендом «POLYCAR» на ринку послуг з розробки, проектування та виробництва спеціальної техніки «під ключ» для вирішення найширшого спектру завдань у різноманітних сферах бізнесу, успішно завершила роботу над черговим проектом. Для клієнта, який працює у сфері FMCG і здійснює доставку продуктів зі складів точок продажу, було виготовлено і передано партію автомобілів з надбудовою у вигляді ізотермічного фургона, змонтованого на шасі автомобілів Renault Master.

У бізнесі, коли йдеться про необхідність доставки продуктів або вантажів, які дуже чутливі до температури і вимагають дотримання умов зберігання, як на етапі зберігання, так і на етапі перевезення, найважливішим фактором виступає можливість фургона зберігати холод. Для подібних завдань оптимальним рішенням є вантажний автомобіль з надбудовою у вигляді ізотермічного фургона. При цьому сам фургон – лише частина системи, оскільки без наявності холодильної установки домогтися підтримки потрібної температури неможливо.

«У подібних проєктах дуже важлива не тільки наявність досвіду виробництва, а й можливість запропонувати клієнту саме те поєднання техніки, конструкцію та якість матеріалів і виконання, які дадуть змогу отримати результат, яким буде задоволений замовник. Як і в будь-якому іншому проєкті ми підійшли дуже ретельно до комплектації та врахували всі побажання клієнта, і сподіваємося на подальшу співпрацю», – зазначив менеджер проєкту.

Що стосується технічного боку виконаного замовлення, то як було сказано вище, в якості «бази» клієнту було запропоновано автомобіль Renault Master в модифікації L4H1. Автомобілі цього бренду широко використовуються бізнесом і не тільки, і давно заслужили репутацію надійної і що важливо готової до непростих умов експлуатації техніки. На користь цього твердження свідчить постійна присутність комерційної техніки Renault на перших рядках продажів в Україні.
Своєю чергою сама надбудова має внутрішній об’єм у 19 м3, якого цілком достатньо для вирішення поставлених завдань із доставки продуктів харчування до точок продажу, тоді як з метою оптимізації часу, що зазвичай витрачається на завантаження та вивантаження, фургон обладнано гідробортом. Якщо говорити про характеристики ХОУ, то в даному конкретному випадку клієнту встановили обладнання від відомого виробника цієї техніки, а саме THERMO KING С350 MAX 30, що забезпечує підтримання температури у фургоні від 0 до +5 С0.

Наверх