Бортовий Ford Transit з боксом для малого і середнього бізнесу.

Широкий асортимент комерційних транспортних засобів на вітчизняному ринку даної продукції не є гарантією того, що потенційний покупець знайде автомобіль, який повністю відповідає його запитам і фінансовим можливостям. На жаль, ми ще не придумали універсальну модель авто, яка буде ефективно виконувати свої функції, незалежно від того, в якій сфері діяльності її планують використовувати. Але серед популярних комерційних автомобілів, цілком реально знайти транспортний засіб, максимально відповідний вищевказаним характеристикам.

Ford Transit – оптимальний варіант для здійснення підприємницької діяльності.

Можна виділити головні чинники, що пояснюють, чому багато представників комерційної діяльності вибирають Ford Transit:

  • вартість авто;
  • невисокі ціни на техніко-експлуатаційне обслуговування, включаючи покупку палива і планові техогляди;
  • Форд Транзит, розрахований на тривалий термін експлуатації;
  • машина відрізняється високим рівнем комфорту і здатністю зберігати функціональні можливості, незалежно від негативного впливу зовнішніх факторів.

Але одним з ключових критеріїв, що пояснюють популярність продукції американського бренду, є можливість встановлювати бортові платформи, фургони для транспортування продуктів харчування, спеціалізовані фургони та ін.

Ford Transit з алюмінієвими бортами і боксом.

Загальна характеристика бортового Ford Transit включає наступні показники:

  • бортова платформа зроблена з алюмінієвих профілів;
  • дана конструкція кріпиться до рами за допомогою болтів і спеціальних елементів, які запобігають або гасять небажані коливання;
  • габаритні розміри додаткового обладнання – 3400*2100*400 мм;
  • для виготовлення бортів застосовуються анодовані профілі з алюмінію;
  • вологостійка фанера (товщина 21 мм) є надійним і довговічним матеріалом для підлогового покриття;
  • додаткове обладнання для даної конструкції значно підвищує її міцність (за рахунок спеціальних стійок), термін експлуатації (застосовується оцинкована фурнітура, пластикові підкрилки) і відповідність нормам безпеки руху (цьому сприяють бічні захисні елементи та маркерні вогні).

Ми постійно працюємо над тим, щоб знизити собівартість транспортування вантажів і продовжити термін експлуатації конструкції. Застосовуючи, в якості матеріалу для виробництва бортів і підрамників, алюміній, інженери зменшили вагу платформи (збільшилася вантажопідйомність машини) і усунули проблему корозійних пошкоджень її елементів.

Компактний вантажний бокс (його область застосування залежить від напрямку бізнесу власників автомобіля) виготовлений з алюмінію (стінки і бічні ролети), ширина становить 750 мм., а висота відповідає рівню кабіни. Такі бокси розповсюджені на території Європи і Америки в різних сферах діяльності, за рахунок того, що вони компактні, місткі, виглядають акуратніше звичайних технологічних ящиків, а вартість їх виробництва досить не висока. Наприкінці вересня компанія Winner представила автомобіль Ford з бортовою платформою і боксом на виставці Агроекспо 2019 Кіровограді.

Відео бортового Ford Transit з боксом.

Наверх