Партія термокапсул, виконаних на базі автомобілів Renault Master.

У Polycar завершили виконання ще однієї партії автомобілів. Замовлення надійшло від великого міжнародного холдингу “СОЛЛІ +”, який є офіційним дилером різної автомобільної техніки. Необхідно було виготовити термокапсули і встановити холодильне обладнання на 16 автомобілів Renault Master, які призначені для доставки і тимчасового зберігання продуктів харчування по всій Україні. Кінцевим замовником виступила велика українська компанія з Харкова з мережею по всій Україні, що спеціалізується на дистрибуції різних продуктів харчування.

Так як дані автомобілі призначені для перевезення продуктів харчування на далекі відстані, то всередині кузова було необхідно тривале підтримання температурного режиму в межах від -10 ° C до + 10 ° С. За створення даної температури відповідає холодильне обладнання Thermal Master T1400RH3, а для того, щоб підтримувати її тривалий час в кузові була виконана изотермическая термокапсула.

При виготовленні таких термокапсул використовуються матеріали з низькими показниками температурної провідності. Внутрішня обшивка капсули виконана з алюмокомпозітного матеріалу. Покриття підлоги також має шар термоізоляції, верхнє покриття виконано з листів рифленого алюмінію, додатково по периметру виконана отбортовка з листів рифленого алюмінію, для захисту нижньої частини стін від механічних пошкоджень. У стельової частини розташовуються Led-світильник і внутрішній блок холодильного обладнання.

Характеристики ізотермічних термокапсул:

  • термоізоляція стін, підлоги і стелі;
  • внутрішня обшивка алюмокомпозітнимі панелями з герметизацією швів;
  • верхній шар покриття підлоги листами рифленого алюмінію;
  • отбортовка по периметру стін листами рифленого алюмінію;
  • холодильне обладнання Thermal Master T1400RH3.

Додаткова комплектація:

  • стрічкові термоштори на обох входах;
  • Led-світильник в стелі, з вимикачем при вході.

Замовнику необхідно було переобладнати партію з 16 таких автомобілів в стислі терміни. Даний факт не був проблемою, тому що виробничі потужності компанії і “набита в таких проектах рука” дозволяють виконувати партії набагато більше. Всі автомобілі були передані представникам компанії в строк, замовник залишився задоволений якістю, виконаної продукції. В даний момент автомобілі вже надійшли в дилерські пункти компанії в різних містах і приступили до виконання, поставлених перед ними завдань.

Наверх