Рефрижератор на Hyundai HD35 для перевезення продуктів харчування.

Одним з головних чинників успішної діяльності підприємців, які займаються транспортуванням медичних препаратів, продуктів харчування, квітів і т.п., є наявність надійного і економного рефрижератора. Це твердження навіть не вимагає особливих доказів. Наприклад, виконуючи замовлення клієнта (доставка дорогих морепродуктів, вартість яких становить 15-20 тис. $), Ваш старенький фургон-рефрижератор ламається і делікатеси замовника спочатку втрачають товарний вигляд, а потім, перетворюються на непотрібну органічну масу. Хто буде платити за заподіяну шкоду? Питання риторичне. Горе-бізнесмен, який заощадив гроші на техніці, переконається на власному досвіді в актуальності прислів’я про те, хто платить двічі.

Чому Hyundai HD35?

Для того щоб уникнути подібних неприємностей, достатньо придбати рефрижератор на Hyundai, теника-економічні показники якого ідеально підходять для представників малого та середнього бізнесу.

Транспортні засоби корейського автопрому розглянутого бренду давно завоювали свою нішу на вітчизняному ринку комерційних автомобілів. Багато наших співгромадян, які займаються комерційною діяльністю, рекомендують купувати для ведення бізнесу Hyundai HD35, аргументуючи своє рішення наступним чином:

  • Компактний автомобіль дозволяє без особливих проблем рухатися в міських умовах, не боячись вузеньких вулиць або відсутності місць для паркування.
  • Маса спорядженого транспортного засобу становить 2,5 т, що дозволяє управляти машиною навіть тим водіям, у яких не відкрита категорія «С» (у водійському посвідченні).
  • Потужний силовий агрегат (136 к.с.) працює на дизельному паливі, при цьому витрати на його придбання приємно порадують підприємців.
  • Представлене транспортний засіб відрізняється високою надійністю, комфортом і здатністю виконувати свої функції в складних погодних умовах.

Опис і докладні характеристики Hyundai HD35.

Ізотермічний фургон і холодильне обладнання.

Приймаючи рішення купити авторефрижератор, представники малого та середнього бізнесу звертають увагу на наступні параметри:

  • Тришарові сендвіч-панелі (від 40 до 100мм), в комплексі з ППУ утеплювачем і заливною підлогою дозволяють зберігати стабільний температурний режим, незалежно від впливу зовнішніх факторів (дощу, снігу, спеки та т.п.).
  • При виробництві встановили задні двостулкові двері з Т-подібними фіксаторами (кут відкриття становить 270 градусів) і бічні двері, що відкриваються на 180 градусів (зручно під час завантаження/розвантаження товару).
  • Фургон складається з двох відсіків. Перегородка вільно переміщається, що значно підвищує його функціональність.
  • Для внутрішньої і зовнішньої обшивки застосовуються спеціально оброблені листи металу і обрамлення алюмінієвим куточком.
  • Висувні драбини легко складаються і розсуваються, коли проводяться вантажно-розвантажувальні роботи.
  • Для освітлення встановили LED-плафони з вимикачем при вході, також були встановлені гумові відбійники і пластикові підкрилки.

Холодильне обладнання.

Окрема тема представленого огляду – це холодильна установка Thermo King C350MAX 30. Якщо ви вирішили купити авторефрижератор, обов’язково вивчайте техніко-експлуатаційні характеристики об’єкта. В даному випадку пристрій відповідає запитам навіть найвимогливіших користувачів.

Багатофункціональне обладнання є компактним апаратом, який здатний підтримувати оптимальний температурний режим в фургоні Hyundai HD35 (від +12 до -18 градусів). Також передбачені функції заморозки, розмерзання і нагрівання. Обладнання не вимагає дорогого технічного обслуговування і застосування додаткових комплектуючих матеріалів.

Наверх