Мобільна майстерня з двома відсіками на базі Ford Transit.

Виробнича необхідність часто змушує авторемонтні служби працювати на виїзді, посеред дороги і далеко від опалювальних боксів. Про те, як складно якісно виконати роботу в нашому кліматі в холодну пору року все, кому доводилося працювати в таких умовах, знають не понаслишке. Мобільна майстерня для цих випадків часто виявляється справжнім порятунком.

Виробнича компанія Polycar розробила пересувну майстерню, створену на базі автомобіля Ford Transit. Автомобіль оснащений дизельним двигуном потужністю 170 л. с. з шестиступінчастою механічною коробкою передач. Вантажопідйомність авто – 2032 кг, модель заднеприводная, чудово зарекомендувала себе на наших дорогах на всіх видах дорожнього покриття.

Наша розробка передбачає наявність двох відсіків всередині автомобіля:

  • пасажирський. Місткість 5 + 1. Оснащений зручними сидіннями з системою опалення всередині салону;
  • технологічний. Розміри (довжина: ширина: висота; мм) 4217:1784:2025. Даний відсік може використовуватися в якості мініатюрної виробничо-ремонтної площадки – тому майстерня відразу укомплектовується повним набором устаткування, необхідного для всіх різновидів авторемонтних робіт. У комплект устаткування входить, в тому числі, і генератор, що дозволяє абсолютно автономно використовувати майстерні в польових умовах при роботах на великій відстані від ліній централізованого електропостачання. Також даний відсік може використовуватися в якості вантажного відділення, необхідного для перевезення вантажів різного призначення.

Обидва відділення мають якісну і довговічну оббивку салону і обшивку підлоги, що дозволяє ефективну експлуатацію даної мобільної виробничої одиниці протягом тривалого періоду часу без необхідності капітальних ремонтів при мінімумі догляду.

При виробництві майстерні нами враховані не тільки питання якісного оснащення і довговічності експлуатації автомобіля, але і комфортність його використання, як при транспортуванні робочих бригад, так і при проведенні безпосередніх робочих операцій. З цією метою нами використана модель автомобіля Ford Transit з подовженою колісною базою і більш високим дахом. Це дозволило істотно збільшити робочий простір усередині технологічного відсіку, необхідного для виробничих операцій і вантажно-розвантажувальних робіт, що проводяться всередині нього.

Потенційними користувачами майстерні такого типу можуть бути:

  • автотранспортні підприємства всіх напрямків діяльності і всіх форм власності (включаючи авторемонтні підрозділи ЗСУ, НГУ, МВС);
  • інші виробничо-технічні підприємства, сферою діяльності яких може бути виготовлення, ремонт і монтаж всіх різновидів металоконструкцій;
  • різні аварійно-ремонтні організації.

Швидкий огляд майстерні, виконаної на базі Ford Transit.

Наверх