Хлібний фургон з сендвіч панелей українського виробництва.

Вітчизняний ринок комерційних транспортних засобів пропонує представникам малого та середнього бізнесу досить великий вибір фургонів, які використовуються для перевезення хлібобулочних виробів. Звичайно, конкуренція, в даному випадку, змушує виробників спецтехніки створювати моделі, які максимально відповідають запитам потенційних покупців. Висока якість ключових параметрів автофургона і прийнятна вартість своєї продукції – головні умови, які зобов’язані враховувати всі компанії-виробники комерційного транспорту, щоб зберегти свою нішу на ринку автомобілів для перевезення продуктів харчування. Українські підприємці, чия діяльність пов’язана з виробництвом/доставкою хлібобулочних виробів, рекомендують своїм колегам фургони, виконані з сендвіч панелей на базі ГАЗель Next, від офіційного імпортера в Україні компанії MOTOR DEVELOPMENT GROUP.

Як бізнесмени аргументують свій вибір?

Перелік головних переваг представлених комерційних транспортних засобів включає:

  • Фургон з панелей українського виробництва забезпечує збереження і цілісність хлібобулочних виробів під час транспортування (навіть на тривалих маршрутах).
  • Матеріали, які використовуються для складання вантажного відсіку, відповідають санітарним і технічним умовам, встановлених МОЗ і СЕС України.
  • Автофургон зроблений з урахуванням кліматичних умов (хлібобулочні вироби збережуть свої смакові якості і корисні властивості при різних температурних умовах навколишнього середовища).
  • Технічне обслуговування, деталі та витратні матеріали для даного автомобіля дозволяють власникам фургона істотно скоротити витрати на його утримання (якщо порівнювати з експлуатацією транспортних засобів на базі європейських, корейських або американських брендів).
  • Бізнесменам не доведеться витрачати гроші на оплату праці висококваліфікованих механіків.

Опис поліпшеного фургона для транспортування хлібобулочних виробів.

Підприємці, які займаються виробництвом/доставкою головного для кожного українця продукту, приділяють особливу увагу техніко-експлуатаційними характеристиками безпосередньо фургону, адже від нього залежить збереження хліба і булочок, під час їх транспортування.

Виділимо основні показники представленої моделі:

  • Фургон розрахований на 96 лотків (оптимальна кількість, як за технічними параметрами, так і за вимогами покупців). Напрямні куточки – 35 * 35 мм, а відстань між ними (по висоті) 170 см.
  • Каркас фургона зроблений з неіржавіючої сталі.
  • Платформа – монолітна конструкція з металевого профілю з посиленими лонжеронами і комбінованим кріпленням.
  • Для виготовлення стін, даху, передньої частини і дверей використовуються 50-ти мм сендвіч-панелі.
  • В якості термоізоляції застосовується пінополіуретан, щільність якого становить 54-55 кг/м3, а коефіцієнт теплопровідності – 0,027 Вт/мК.
  • Для облицювання панелей використовуються оцинковані листи з полімерним покриттям білого кольору.
  • Для освітлення фургона встановлено внутрішній світильник з вимикачем біля дверного отвору.
  • Дверна фурнітура зроблена з нержавіючої сталі (3 мм), а самі двері окантовані однокамерним ущільнювачем.
  • Передбачено зовнішнє LED освітлення (габаритні і маркерні ліхтарі).
  • Використовуються пластикові підкрилки.
  • Конструкція оброблена ґрунтовкою і пофарбована.

Хлібний фургон зроблений з дотриманням норм і правил технічної та пожежної безпеки. Використані матеріали відповідають вимогам СЕС та МОЗ України.

Наверх