Партія промтоварних фургонів, виконаних Polycar на Peugeot Boxer.

Ні для кого не секрет, що чудове рішення для всіх різновидів бізнес-перевезень – промтоварний фургон. В даному проекті базою для розробки компанії Polycar послужив автомобіль Peugeot моделі Boxer, часто зустрічається на наших дорогах в різних комплектаціях. У нашому випадку мова йде про комерційні фургоні підвищеної місткості, які вдало поєднують властивості вантажного авто з якостями сучасного міського транспорту, головні з яких:

  • мобільність;
  • маневреність в умовах міського трафіку;
  • компактність.

Купити фургон такого типу корисно для перевізників, що надають такі види транспортних послуг:

  • перевезення будь-якої групи промислових товарів, включаючи великогабаритні (меблі, контейнери та інше);
  • квартирні переїзди;
  • доставка віконної і дверної продукції;
  • виробниче використання (з можливістю одночасного перевезення невеликих бригад з великою кількістю робочого обладнання).

Дана партія призначена для перевезення різного устаткування української обласної газової служби.

Необхідна міцність вантажного відділення даного авто забезпечується завдяки посиленій, монолітної, звареної платформі з металевого профілю. Платформа надійно встановлена на рамі автомобіля і закріплена болтовим з’єднанням із застосуванням кріпильних виробів з достатнім запасом міцності. Обшивка фургона виготовлена з оцинкованої сталі з полімерним покриттям. Підбір даного матеріалу забезпечує достатню стійкість при всіх різновидах корозійного впливу (включаючи підвищену вологість, опади та інші види агресивних середовищ), а також міцність при механічних навантаженнях на всі вузли та компоненти вантажного відділення.

Пежо промтоварний даного типу крім транспортування великої кількості вантажів здатний транспортувати до п’яти пасажирів. У кабіні, крім водійського крісла традиційно є два пасажирські сидіння, а в додатковому відділенні позаду кабіни встановлено ще три посадочні місця. Що дозволяє цей різновид автотранспорту класифікувати, як вантажопасажирський автомобіль, істотно розширюючи сферу його виробничо-комерційного застосування.

При виробництві автофургонів на базі Peugeot Boxer наші розробники особливу увагу звертали не лише на міцність всіх деталей і вузлів конструкції, але і на зручність і функціональність всіх елементів авто. Пол і внутрішня решітчаста обробка фургона виконані з баркелітовой фанери, матеріалу достатньо міцного, зносо- і вологостійкого, і в той же час створює додатковий пом’якшувальний прошарок між стінками фургона і вантажем, що перевозиться. Це дає можливість перевозити досить крихкі матеріали, істотно знизивши ризик їх механічного пошкодження при транспортуванні.

Для додаткової зручності і запобігання механічних пошкоджень при завантаження / розвантаження двері фургона забезпечені гумовими відбійниками, є висувна драбина та на вході в фургон передбачена ручка для полегшення доступу усередину вантажного відділення. У стелю врізаний освітлювальний плафон, таким чином, щоб виступаючі елементи плафона були врівень з внутрішньою обшивкою.

Наверх