Самоскид на базі ГАЗ NEXT з трьохстороннім розвантаженням.

Самоскид – це рішення для більшості випадків перевезення вантажів насипного характеру. Пісок, щебінь, чорнозем, граншлак та інші матеріали господарського призначення.

Представляємо вашій увазі самоскидну платформу , розроблену торговою маркою Polycar, для всіх видів виробничо-господарської експлуатації. Такий автомобіль чудово приживеться в будівельній компанії, розвозячи вищевказані вантажі на об’єкти, може використовуватися в різних напрямках сільськогосподарської діяльності (як зерновоз для невеликих обсягів перевезення і так далі), а також може чудово експлуатуватися в сфері вантажоперевезень в якості універсального вантажного транспортного засобу.

Даний самоскид ГАЗ базується на шасі моделі NEXT, оснащеної дизельним 4-хтактним двигуном потужністю 148,9 к.с, з механічною 5-ступінчастою коробкою передач. Модель заднеприводная, з вантажопідйомністю в чотири з половиною тонни. Кабіна стандартна однорядна, тримісна.

На раму даного авто нами встановлена підрамна посилююча конструкція зварного типу, виготовлена з гнутого сталевого профілю з товщиною стінки не менше 5 мм. Кузов являє собою конструкцію з трьома відкидними бортами. Габарити кузова (по зовнішній стороні в мм): 3690х2360. При висоті встановлених бортів – 900 мм.

Кузовна конструкція має механізм перекидання з гідроприводом. Для підняття і перекидання служить гідроциліндр опорно-ходового типу з трьома штоками. Знімні борти кузова передбачають можливість верхнього і нижнього відкривання, що істотно полегшує навантажувально-розвантажувальні заходи і додає універсальності всьому транспортному засобу в цілому. Перекидання може бути здійснено в трьох напрямках (право, ліво, назад) за допомогою простої переустановки фіксуючих пристосувань в основі кузова.

Панелі бортів мають каркасну конструкцію, виготовлену з металевих профілів з товщиною стінки не менше 2 мм, обшивка панелей – листовий метал товщиною 1,5 мм. Підлога оброблена сталевим листом (товщина 2 мм).

Покриття у бортів – фарба контрастного оранжевого кольору на поліуретановій основі, нанесена поверх грунтуючого протикорозійного шару. Пристрій управління роботою гідропод’ёмніка кузова розташован в кабіні водія.

Передбачена можливість проведення транспортних вантажних операцій із застосуванням тентового покриття для кузовної частини авто. Для цих цілей на бортах по всьому периметру кузова передбачені кріплення крючкового типу. У комплекті поставки автомобіля є тент з розмірами, відповідними габаритними розмірами кузова. По периметру тенту передбачені петлеві кріплення, що забезпечують надійну фіксацію встановленого тенту. Для зручності установки і зняття тенту його конструкція оснащена механізмом скручування.

Конструкція кузова має набір наступних пристосувань, що забезпечують безпеку експлуатації авто:

  • упор для фіксації кузова в піднятому стані;
  • обмежувач висоти підйому (клапан обмеження кута підйому кузова);
  • окантовка з світловідбиваючого матеріалу по периметру;
  • велоотбойнікі в міжосьовій просторі по обидва боки.
Наверх