Самоскид ГАЗ Next з кузовом Polycar.

Виготовлення самосвальних кузовів є важливою складовою профільної діяльності торгової марки Polycar. Представляємо вам нову розробку нашого підприємства, створену для даної сфери виробництва.

Ми звикли до того, що самоскиди – це гігантські, багатотонні і неповороткі махини, що працюють з великими обсягами сипучих вантажів, і які можуть ефективно експлуатуватися тільки в межах необмежених робочих просторів, на відкритих площах, поза насиченою міської забудови.

Однак дана розробка фахівців Polycar свідчить, що самосвальная техніка цілком здатна бути ефективною та з відносно невеликими обсягами перевезень, проявляти при цьому всі ознаки маневреності та легко застосовуватися для роботи в сучасних містах.

Для цього проекту в якості основи використано шасі вантажного автомобіля марки ГАЗ NEXT, що має відмінні експлуатаційні характеристики. Дане авто оснащене дизельним 4-хтактним двигуном з турбонаддувом потужністю 150 к.с. Коробка передач механічна, п’ятиступінчаста, загальна вантажопідйомність до 4,5 т. Постачальником шасі виступив наш партнер – Motor Development Group.

Кузов самоскида ГАЗ, розроблений нашими проектувальниками, являє собою конструкцію з підвищеними характеристиками міцності. Основою кузова є зварений підрамник, виготовлений з гнутого металевого профілю з товщиною стінок не менше 5 мм. Передбачені додаткові підсилюючі елементи та ребра жорсткості, що додає всій конструкції необхідну жорсткість, що зберігається навіть при повному завантаженні автомобіля.

Самоскидний механізм приводиться в дію гідравлічним трёхштоковим одноходовим циліндром, встановленим посередині під днищем кузова. Гідравлічна система приводиться в дію насосом НШ 32, підключеним до коробки відбору потужності, керованої за допомогою пневмопривода.

Встановлено кузов на кульові шарнірні опори, вони мають просту і надійну конструкцію. Завдяки яким механізм перекидання дозволяє здійснювати вивантаження в трьох напрямках (назад і в будь-якому з флангових напрямків).

Обрамлення кузовного вузла – металеві борти висотою 90 см, виготовлені з листової сталі товщиною 1,5 мм з каркасними профільованими елементами з товщиною стінок не менше 2 мм. Борти знімні, мають шарнірну установку у верхній та нижній частині, що дозволяє їх відкидання при вивантаженні, як вгору, так і вниз.

Покриття підлоги кузова також листова сталь товщиною 2 мм.

Вивантаження здійснюється за допомогою пульта дистанційного керування, розташованого в кабіні автомобіля. Що дозволяє все рагрузочние операції здійснювати з дотриманням правил техніки безпеки. Також для забезпечення безпечного проведення робіт самоскид оснащений:

  • клапаном обмеження кута підйому кузова;
  • упору для кузова в найвищій точці підйому;
  • габаритними світловими вогнями по контуру конструкції і світловідбиваючої смугою;
  • захисними пристосуваннями в міжколісному просторі з боків автомобіля і в його задній частині (велоотбойнікі).

Зовнішні розміри кузовної конструкції (мм) – 3690х2360. У комплекті поставки передбачено наявність тканинного тентований покриття, що кріпиться у верхній частині бортів за допомогою гачків і вушок на тенті.

Купити самоскид даного типу корисно різним автотранспортним підприємствам, чия виробнича діяльність пов’язана з перевезеннями сипучих матеріалів (пісок, граншлак, чорнозем та інше).

Відео самоскида ГАЗ NEXT.

Наверх