Ford Transit з алюмінієвою бортовою платформою та брендованим тентом.

У Polycar завершили черговий проект по виробництву тентованої бортової платформи. Базується дане авто на шасі автомобіля марки Ford Transit, широко розповсюдженого в нашій країні в найрізноманітніших сферах виробничої діяльності. Кабіна автомобіля – стандартна, однорядна, тримісна. Авто оснащене дизельним силовим агрегатом потужністю 155 к.с. Загальна вантажопідйомність, заявлена виробником, 2,715 т.

Нами розроблена платформа, загальний розмір якої по зовнішній стороні (Д:Ш:В, мм) 3700:2200:1800. Матеріалом для даної бортової конструкції послужив спеціальний алюмінієвий профіль з чудовими показниками міцності і не менш високими параметрами по частині зносостійкості. Кріплення до рамної конструкції використано болтове з обов’язковим встановленням демпфуючих елементів, необхідних для забезпечення гасіння динамічних навантажень.

По периметру платформи встановлені алюмінієві борти висотою 400 мм. Матеріал бортових конструкцій – профільований алюмінієвий анодований профіль. Борти мають відкидні і знімну конструкцію, оснащені петлями, завдяки чому бічні і задні борти можуть відкидатися, полегшуючи деякі різновиди вантажно-розвантажувальних робіт, а також зніматися для перевезення великогабаритних вантажів.

Оздоблення підлог платформи – це вологостійка бакелітова фанера, що забезпечує необхідний рівень зносостійкості для поверхні підлоги.

Вантажний відсік оброблений у верхній частині профилированной трубної конструкцією з тентованим покриттям. Висота тенту дозволяє безперешкодне переміщення всередині кузова в повний зріст навіть людей досить високого зросту. Це істотно збільшує внутрішній простір всередині вантажного відсіку, що використовується для заповнення вантажами.

Окремого опису заслуговує тканинний тент, яким обтягнутий фургон. Основний матеріал – щільна, непромокаюча тканину, для установки якої передбачені отвори по периметру в нижній та задній частинах. Отвори надягають на кільцеві кріплення на поверхні бортів, в які протягується кріпильний гнучкий елемент (трос або смуга). Частина кільцевих кріплень має поворотну конструкцію з фіксацією, що забезпечує потрібний ступінь притиснення тенту. Представлений тут Форд Транзит бортовий призначений для підприємства Агросем, що працює в сфері поставок сільськогосподарської техніки, запчастин до неї та сервісного обслуговування. Про що сигналізують нанесені на поверхню тентований покриття рекламні зображення, логотип та інші візуальні елементи. Аналогічний зображально-рекламний продукт може бути виготовлений нами для будь-якого іншого замовника, що працює в будь-якої виробничої галузі.

Оздоблювальна фурнітура (замки, кріплення, засувки), використана для оснащення бортової тентованої платформи, відрізняється:

  • простою та надійною конструкцією, що дозволяє їх використання в польових умовах без застосування додаткового інструментарію;
  • якісним оцинкованим покриттям, завдяки чому забезпечується високий рівень корозійної стійкості навіть в агресивних хімічних середовищах.

Сферою ефективного застосування даного авто можуть бути будь-які напрямки комерційної транспортної діяльності. Єдиним винятком можна вважати перевезення продуктів, що вимагають особливих температурних умов для транспортування, але для цих випадків в асортименті торгової марки Polycar також існує цілий ряд готових транспортних рішень.

Наверх