Партія автомобілів Укрпошти.

Торгова марка Polycar допомогла з якісним переоснащенням автомобільного парку Укрпошти. Головна пошта країни отримала 500 пересувних поштових пунктів, які виконані на базі автомобілів Fiat Doblo Maxi. Працювати ці авто будуть в шести областях: Київській, Чернігівській, Херсонській, Одеській, Черкаській, Чернівецькій і Закарпатській, забезпечуючи поштовим повідомленням і кур’єрською доставкою найвіддаленіші куточки цих регіонів. Це дозволить суттєво оптимізувати роботу всієї державної пошти в цілому, наблизивши її до безлічі потенційних користувачів її послуг.

Нещодавно ця партія пересувних поштових пунктів була представлена ​​прем’єр-міністру Д. Шмигалю. Після чого автомобілі Укрпошти негайно вирушили в регіони, в яких і почнуть незабаром свою безпосередню виробничу діяльність.

Але чим ці авто були оснащені за допомогою фахівців від Polycar. Внутрішнє оздоблення всіх цих «Fiat» отримали зручний і компактний робочий кабінет для співробітника в салоні. В якому є відкидний столик для роботи з документацією, велика кількість ящиків і шаф для зберігання пошти і документації, висувні планшети для розміщення на них паперових документів та інших необхідних для роботи матеріалів. Також є місткий сейф для зберігання цінностей, що перевозяться та вантажний відсік в задній частині кузова для транспортування габаритних вантажів.

Звичайно, привабливє зовнішнє оздоблення цих пересувних пунктів Укрпошти – також результат діяльності Polycar. Завдяки чому ці автомобілі, крім закладених в них автовиробником надійності, хорошої прохідності і місткості, отримали ще й узнаваемость для потенційних клієнтів поштових послуг.

Слід зазначити, що досить вдала ідея оснащення обласних служб Укрпошти пересувними поштовими пунктами полягає в тому, що всі області на території нашої країни незабаром матимуть в своєму арсеналі такі авто в достатній кількості. Вже зараз йде активна підготовка партії автомобілів, призначених для інших областей.

Днями в просторах мережі з’явилася інформація, що президент України Володимир Олександрович Зеленський особисто оцінив функціональність даних автомобілів, розвозячи пошту і ліки жителям сіл Херсонської області. Він провів невеликий тест-драйв автомобіля та випробував себе в якості листоноші. Президент окреслив, що такий формат доставки відкриває велику кількість можливостей для Укрпошти.

Коли завершиться підготовка, як і дати більш детальну інформацію з приводу оснащеності, наданих можливостей і інших аспектів їх практичного використання в роботі поки говорити не будемо. Ця інформація вже на підході, як і наш повний і детальний її переказ для всіх зацікавлених слухачів.

Наверх