Новий напрямок бізнесу – самосвальні кузова з високою вантажопідйомністю.

Торгова марка POLYCAR, яка більше 10 років є постачальником комерційних автомобілів, спецтехніки, а також виробляє кузова для виконання різних завдань, повідомляє про розширення асортименту продукції. Тепер клієнтам, бізнес яких пов’язаний з будівництвом та перевезенням різних видів вантажів, а також сільськогосподарської продукції, доступні самоскиди з високою вантажопідйомністю, обладнані кузовами виробництва POLYCAR.

Оскільки це техніка, що повинна забезпечувати високу продуктивність, перевезення великих об’ємів вантажів, і при цьому гарантувати надійність, для установки бортової самоскидної платформи – було вибрано шасі IVECO Trakker AD380T41. Крім продуктивності та надійності, модель, яка входить до трійки продажів італійського виробника, завдяки використанню надбудови, виробленої компанією POLYCAR в Україні, пропонує також і одне з кращих співвідношень «ціна-якість».

З особливостей шасі варто виділити:• колісна формула 6х4;

  • колісна база 4200 мм;
  • блокування міжосьового та міжколісного диференціалів задніх осей;
  • посилені передня 3-листова підвіска на 9 тонн, а також посилена задня 13-листова напівеліптична підвіска, з навантаженням до 32 тон;
  • посилений передній та посилені 2 задніх стабілізатори поперечної стійкості;
  • захист радіатора та піддону двигуна, а також повністю металевий 3-секційний бампер;
  • шасі адаптовано під роботи з причепом: посилена поперечина рама, встановлено причіпний пристрій Rockinger, а також обладнано електричними та пневматичним роз’ємами.

За поставку шасі відповідав наш партнер компанія «АМАКО Україна».

«Ми накопичили великий досвід в реалізації рішень, які пов’язані з різними сферами бізнесу, в тому числі у виробництві самоскидної техніки. Зараз же, пропонуючи нашим клієнтам самоскиди такого типу, ми виходимо на абсолютно новий рівень, зберігаючи при цьому все те, за що нас так цінують клієнти».

Сама ж рухома самоскидна платформа з внутрішніми розмірами 6100х2300х1760 мм (ДхШхВ), має об’єм 24,7 м3 та дає змогу за один раз перевезти до 15 000 кг. Зварена з профільних труб і металевих профілів конструкція має нерухомі передній і бічні борти, тоді як задній борт відкидний. Для забезпечення виконання вимог правил безпеки при перевезенні вантажів, а також вивантаження та завантаження, в списку обладнання доступні світлотехніка і тентовая накидка.

Що стосується технічних характеристик, то нова модифікація, замовлення якої відкрите для клієнтів компанії, являє собою трьохосний самоскид, з колісною формулою 6×4. Даний автомобіль призначений для транспортування силосу сільськогосподарським підприємством по дорогах з покриттям і по грунтових дорогах, і завдяки такій універсальності, дозволяє власнику вирішувати найширший спектр інших завдань, які пов’язані з перевезенням різних вантажів.

Довіра клієнтів для POLYCAR завжди в пріоритеті, тому на все обладнання надається гарантія. Гарантійні зобов’язання на самоскидну платформу, яка встановлюється на шасі, становить 1 рік, що дозволяє клієнту, при необхідності, отримати підтримку від виробника та бути впевненим в правильності свого вибору.

Наверх