Партія спеціалізованих пікапів Isuzu D-Max для Національної поліції.

У розпорядження Національної поліції України надійшла партія спеціалізованих пікапів ISUZU D-MAX.

Не завжди автомобілі Національної поліції призначені тільки для патрулювання вулиць, також існує потреба в техніці, яка здатна перевозити спецобладнання для виконання різних завдань. При цьому не варто забувати, що даним автомобілям належить виконувати завдання в міських умовах, тому велика увага приділяється співвідношенню таких показників, як: маневреність, вантажопідйомність, габаритні розміри та надійність.

Ці спецавтомобілі здатні долати не тільки наземні, а й водні перешкоди глибиною до 600 мм. Одне натискання кнопки і до задньої осі додається передня. Погана новина для порушників – для перемикання в режим 4х4 поліцейському пікапу зупинка не потрібна. Чотири колеса стають ведучими в один дотик на швидкості до 100 км / ч. Іншими словами, D-Max буде відчувати себе королем всюди.

Основним покращенням рамного пікапа з нашого боку стало спецобладнання, яке ми встановили відповідно до вимог поліцейської служби:

  • на авто встановлені світлові акустичні панелі з гучномовцями;
  • кожен борт укомплектований сучасними раціями, що забезпечують бездоганний зв’язок в умовах міста і за його межами;
  • в кузов встановлено захисне полімерне покриття поверхні багажного відсіку.

Наша компанія, допрацювала японський пікап в інструмент, заточений під виконання службових завдань. Практична машина відмінно підходить для несення служби. Прохідність, маневрування в потоці, просторий салон, містке вантажне відділення, потужний захист та суперсучасне обладнання – все це тепер на службі поліції України.

Постачальником базових автомобілів виступив наш надійний партнер, офіційний дистриб’ютор Isuzu в Україні, компанія «Комтранскомплект».

Наверх