Виробництво партії автовишок висотою 32 та 37 метрів на базі MAN.

Компанія «Спец-Ком-Сервіс», яка вже понад 10 років працює під брендом «POLYCAR» та виробляє різні варіанти спеціальної техніки для різних сфер бізнесу, а також кузовів та надбудов під виконання різноманітних завдань, передала клієнту партію автопідйомників, виробництво яких було успішно завершено. Два нові автомобілі вже поповнили автопарк оператора високовольтних ліній електропередачі та несуть службу на об’єктах.

Коли йдеться про необхідність безперебійного постачання електроенергії на перший план виходить можливість компанії, яка надає цю послугу, підтримувати в робочому стані комунікації. Так чи інакше, тільки справний стан ліній електропередач, оперативне усунення аварійних ситуацій або здійснення регулярного регламентного обслуговування дозволяє функціонувати всій мережі. Очевидно, що для цього потрібен парк спеціальних автомобілів, здатних працювати 24/7 з висотними об’єктами. Саме тому клієнт, який є одним із найбільших у цьому напрямі, розмістив замовлення на виготовлення автопідйомників для ремонтних бригад.

Оскільки об’єкти, які вимагають обслуговування або ремонту не завжди знаходяться там, де є дорожнє покриття, як основа для таких спеціальних автомобілів були обрані повнопривідні шасі MAN ТGM18.250. Колісна формула 4х4 у парі з потужним дизельним двигуном екологічного стандарту Євро-6, а також кліренс 344 мм дозволяють експлуатувати автопідйомники практично в будь-яких умовах, без ризику не дістатись необхідної точки. При цьому завдяки тому, що обрані шасі розраховані на повну масу більше півтора десятка тонн, автомобілі відмінно підходять для монтажу таких надбудов як гідравлічний телескопічний підйомний механізм.

Що ж до самого підйомного обладнання, то на автомобілі, згідно з побажаннями клієнта, було встановлено дві модифікації, які призначені для вирішення різних завдань. Обидва підйомники складаються з телескопічної стріли з максимальним горизонтальним вильотом 20 метрів та люльки, вантажопідйомність якої розрахована на 250 кілограм. Також ідентичні та інші технічні характеристики, такі як обладнання закритого робочого місця та наявність різних способів керування (важелі з кабіни оператора, важелі під платформою, пульт дистанційного керування та у кошику). Єдиною відмінністю стала робоча висота підйому, яка відрізняється у двох підйомників: вона становить 32 та 37 метрів, відповідно, що дозволяє виконати будь-яке завдання у цій сфері.

Наверх