Polycar оновлює парк спецавтомобілів комунальних підприємств.

Компанія «Спец-Ком-Сервіс», яка вже понад 10 років працює під брендом «POLYCAR» і є постачальником комерційних автомобілів, а також виробляє кузови для виконання різних завдань, виконала чергове замовлення клієнта і нова партія спеціальних автомобілів успішно виконує свої завдання. Партія автомобілів, що є пересувними аварійними майстернями для проведення ремонтних і діагностичних робіт на водопроводах, була передана клієнту, з чітким дотриманням термінів та контролем якості на всіх етапах виробництва.

Комунальні господарства, які відповідають за підтримання водопроводів у робочому стані потребують техніки, яка могла б у найкоротші терміни оперативно реагувати на позаштатні ситуації. А якщо врахувати, що більшість комунікацій зношена і аварії трапляються досить часто, важливою є наявність автомобілів, здатних не тільки доставити ремонтну бригаду до місця проведення робіт, але й забезпечувати ремонтників необхідною матеріальною базою для усунення аварії або її наслідків.

Досвід виконання замовлень з виробництва такої специфічної техніки виходить на перший план, коли у клієнта виникає потреба придбати аварійно-відновлювальний автомобіль для роботи на водопровідних об’єктах. Саме тому такі автомобілі, оснащені надбудовами, що випускаються під брендом POLYCAR, вже не один рік експлуатуються в різних містах. При цьому виробництво мобільних майстерень не обмежене стандартним «шаблоном», а кожне нове замовлення клієнта детально обговорюється з тим, щоб результат максимально відповідав очікуванням клієнтів. Останнє замовлення, яке було виконане для київського комунального підприємства, не стало винятком.

Як основу клієнт вибрав шасі автомобіля від нашого перевіреного партнера ТОВ «КОМТРАНСКОМПЛЕКТ» ISUZU NPR-75L-K з колісною формулою 4х2, який має гарну репутацію не тільки в ролі спеціального автомобіля, а й успішно експлуатується, як приватними, так і державними компаніями у різних сферах. Що ж до самого кузова-фургона, то при проектуванні в основу були поставлені ергономіка, продумане розміщення обладнання та використання надійних, зносостійких матеріалів. Кузов складається з двох термоізольованих відсіків, пасажирського та технологічного, для того, щоб ремонтна бригада мала комфортні умови і разом з тим була забезпечена необхідним обладнанням.

Наразі автомобілі вже передані на комунальне підприємство Київводоканал та розпочали виконання завдань у столиці.

Наверх