Модельний ряд будівельних самоскидів розширено версією на основі Renault Truck

Компанія “Спец-Ком-Сервіс”, яка майже півтора десятка років працює під брендом “POLYCAR” і займається виробництвом різноманітних автомобілів, які використовуються в різних сферах бізнесу та залучаються для вирішення різноманітних завдань, нещодавно завершила роботу з виробництва будівельного самоскида. Тепер до широкого набору рішень для сфери будівництва додався ще один варіант – самоскид на базі шасі Renault Truck, в конструкції якого передбачена кран-маніпуляторна установка. Замовлення було виконано чітко в строк і автомобіль уже передано клієнту.

Поступове повернення різних регіонів країни до життя, коли необхідно спрямувати зусилля на відновлення зруйнованих внаслідок війни об’єктів, оживляє активність різних сфер діяльності, а особливо будівельної. Як наслідок, дедалі більше клієнтів шукають рішення, що дають змогу або оновити, або розширити автопарк автомобілів. Одним з найпопулярніших варіантів, які користуються попитом, є самоскиди, при цьому, тепер замовники потребують не просто автомобіля з самоскидною платформою. Дедалі частіше в технічному завданні зазначено обов’язкову наявність кран-маніпуляторної установки, що робить транспортний засіб універсальним.

У цьому проєкті було виготовлено самоскидну платформу з габаритними розмірами 6150х2500х1200 мм (ДхШхВ), що дало змогу отримати кузов із внутрішнім об’ємом 16,7 куб.м.

Платформа і бортові стінки виконані зі сталі товщиною 4 мм, що робить кузов більш надійним і міцним. Гідравлічний циліндр європейського відомого виробника HYVA. В якості кольорової гами використовували лакофарбове покриття RAL 7024 (графітовий сірий), який відповідає корпоративному стилю кінцевого замовника (дана опція є безкоштовною).

Замовнику було надано автомобіль з уже встановленим краном маніпулятором, що підтверджує універсальні можливості нашої компанії щодо виконання проєктів як з нуля так і в комбінації з партнерами.

Наверх