Чергова партія самоскидів зроблена та передана клієнту.

Компанія «Спец-Ком-Сервіс», яка вже понад 10 років працює під брендом «POLYCAR», виготовляє різні варіанти спеціальної техніки для різних сфер бізнесу, а також кузовів та надбудов під виконання різноманітних завдань, передала клієнту партію самоскидів. Проект із використанням шасі південнокорейського автовиробника, яке було взято як основу, реалізовувався компанією і раніше. Тому успішне завершення роботи над новою партією самоскидів на цьому шасі лише підтвердило кваліфікацію та досвід роботи компанії.

Будівельна техніка, до якої можна віднести самоскиди, має все більший попит. І справді, адже самоскиди використовуються не лише у самому будівництві. Щоразу, коли необхідно забезпечити перевезення сипких вантажів, з їх подальшим розвантаженням, компанії використовують вантажну техніку саме з самоскидними платформами. А якщо врахувати, що зараз подібні автомобілі затребувані для відновлення інфраструктури, черговий проект, який був завершений, виглядає цілком логічно.

Окремо варто відзначити, що компанія вже мала досвід роботи з шасі південнокорейського автовиробника Daewoo (самоскиди, різні види фургонів та бортові платформи з маніпуляторами), що дозволило виконати замовлення клієнта не лише якісно, а й у відносно стислий термін. “Базою” стали шасі вантажних автомобілів DAEWOO MAXIMUS вантажопідйомністю 10 тонн. Що стосується самої надбудови, вона складається з двох основних складових: нерухомої платформи у вигляді жорсткої зварної конструкції, яка прикріплена до рами автомобіля і рухомої платформи.

Рухлива платформа, яка забезпечує розвантаження в одному напрямку, згідно з технічною специфікацією, погодженою з клієнтом, є сталевою зварною платформою з настилом підлоги з металу. Нижня частина платформи фіксується на шарові опори, що забезпечує надійну фіксацію при перекиданні. Бортові стінки виконані зі сталі завтовшки 3 мм, тоді як підлога зі сталі завтовшки 4 мм.

Наверх