Виробництво евакуаторної платформи завершено та автомобіль переданий клієнту.

Компанія «Спец-Ком-Сервіс», яка вже понад 10 років працює під брендом «POLYCAR», виготовляє різні варіанти спеціальної техніки для різних сфер бізнесу, а також кузовів та надбудов для виконання різноманітних завдань, представила новий проект. Автопарк клієнта, який розмістив замовлення на виробництво спеціального автомобіля, що використовується для транспортування транспортних засобів, а саме евакуаторної платформи, поповнився новим транспортним засобом.

Евакуатори – це техніка, без якої складно уявити такі сфери, як комунальні підприємства, станції технічного обслуговування або бізнес, який має у своєму розпорядженні автопарк для доставки. Так чи інакше, не виключена ймовірність, коли автомобіль через поломку або дорожньо-транспортну пригоду не може продовжувати рух. У цьому випадку важливою стає наявність саме евакуаторної платформи, яка зможе забезпечити перевезення та доставку аварійного автомобіля до місця ремонту.

Оскільки економічна активність поступово відновлюється, клієнти все частіше звертаються із запитом придбати евакуатор. Так як компанія пропонує своїм клієнтам широкий спектр різної техніки і при цьому завжди забезпечує гнучкість у виробництві, особливо коли йдеться про такі автомобілі, як автоевакуатори, нове замовлення було виконано чітко вчасно та з урахуванням усіх вимог клієнта.

Щодо самої надбудови, а саме евакуаторної платформи, конструкція являє собою поздовжній лонжерон і поперечні лонжерони, даний варіант пройшов безліч випробувань у різних сферах і чудово показав себе. Так як така техніка експлуатується в різних погодних умовах, сама платформа для захисту від впливу вологи оброблена антикорозійним покриттям. Крім цього, для полегшення конструкції, аппарелі, необхідні для завантаження автомобілів, виконані з алюмінію. Також у конструкції передбачена захисна металева арка, яка запобігає випадковим пошкодженням кабіни.

Варто зазначити, що евакуаторна платформа оснащена всім необхідним сигнально-світловим обладнанням, яке вимагає законодавство України до такого роду техніки. У конструкції передбачені прожектор на захисній арці, жовті сигнальні маркерні вогні по лівому та правому борту, що включаються з кабіни.

Наверх