Завершено виробництво ще одного аварійно-відновного автомобіля.

Компанія «Спец-Ком-Сервіс», яка вже понад 10 років працює під брендом «POLYCAR» та виробляє різні варіанти спеціальної техніки для різних сфер бізнесу, а також кузовів та надбудов під виконання різноманітних завдань, завжди готова запропонувати широкий асортимент варіантів техніки своїм клієнтам. Ще одним успішно виконаним замовленням стало виробництво аварійно-відновлювального автомобіля. Техніка, яка користується все більшим попитом у клієнтів дуже затребувана, причому як для робіт, що виконуються в рамках поточного ремонту та обслуговування, так і для відновлення зруйнованих комунікацій.

Комунальні мережі практично будь-якого населеного пункту — це складна система, що складається з багатьох компонентів. І лише за умови їх регулярного та якісного обслуговування та підтримки у справному стані мешканці міст будуть забезпечені тим чи іншим ресурсом. Але, як би не було, самі по собі комунікації зношуються і нештатна ситуація може статися будь-якої миті. Тому для компаній, які займаються ремонтом та обслуговуванням мереж, найважливішим елементом є техніка, а саме аварійно-відновлювальні автомобілі, які не тільки мають оперативно доставити бригаду до місця ремонту. Крім кваліфікованих фахівців, автомобіль повинен мати на борту практично все, що може знадобитися для усунення наслідків аварії.

Як правило, до спеціальної техніки такого роду висувається ціла низка умов, багато з яких значно ускладнюють виконання замовлення. Пішли в минуле фургони, змонтовані на шасі громіздких та неекономічних вантажівок. Тепер клієнту необхідний компактний фургон, в якому можна розмістити спеціальний інструмент, а також забезпечити комфортні умови ремонтної бригади. І тоді на перше місце виходить кваліфікація проектувальника, який повинен максимально скористатися всім доступним вільним простором.

Для виконання цього замовлення клієнтом в якості основи було обрано автомобіль Hyundai EX6, модель, яка широко використовується в різних сферах бізнесу та встигла зарекомендувати себе як надійний автомобіль. Завдяки своїм габаритним розмірам шасі дозволяє змонтувати фургон 4900*2100*2100 мм, який розділений на два відсіки: для перевезення ремонтної бригади та відсік для розміщення обладнання, інструменту та інших вантажів. Відсік, призначений для перевезення людей, відповідає всім стандартам безпеки щодо кількості аварійних виходів, місць для сидіння, які оснащені ременями безпеки. Окрім цього пасажирський відсік має вентиляційне вікно, освітлення, столик, шафу для одягу та автономний дизельний обігрівач. Що ж до технічного відсіку, у ньому передбачені стелажі з можливістю регулювання висоти, освітлення від бортової мережі автомобіля та кронштейни для кріплення огорожі. Також у конструкції передбачені технологічні ніші для перевезення генератора, мотопомпи та газових балонів для зварювання.

Наверх