Аварійно-відновлювальний автомобіль вироблений та переданий клієнту

Компанія «Спец-Ком-Сервіс», яка вже понад 10 років працює під брендом «POLYCAR» та виробляє різні варіанти спеціальної техніки для різних сфер бізнесу, а також кузовів та надбудов під виконання різноманітних завдань, завершила виробництво спеціального автомобіля, який призначений для здійснення ремонту мереж комунікацій. Аварійно-відновлювальний автомобіль, який вже передано клієнту, дозволяє доставити до місця проведення робіт не лише бригаду фахівців, а й необхідні для ремонту інвентар та обладнання.

Регулярне обслуговування комунальних мереж забезпечує надійність та безперебійність постачання води, тепла чи електрики. Тільки так споживач може бути застрахований від перебоїв із постачанням тієї чи іншої послуги. Але, на жаль, незважаючи на поступове оновлення та реконструкцію комунальних мереж, значна частина комунікацій залишається сильно зношеною, а отже існують високі ризики позаштатних ситуацій, спричинених аваріями. У разі ключову роль грають швидкість реакції комунальників і можливість оперативного усунення несправностей.

Відмінним рішенням для виконання подібних завдань є аварійно-відновлювальний автомобіль, виконаний на базі шасі Iveco Daily. Завдяки тому, що колісна база має довжину 3750 мм, автомобіль пропонує практично ідеальне поєднання компактності, що складно переоцінити в умовах міста та можливостей розміщення надбудови. Крім цього, найважливішим фактором є спосіб використання «корисного простору», оскільки саме якісний підхід у питанні компонування дозволяє розмістити все необхідне на борту.

Успішно завершений проект став ще одним підтвердженням того, наскільки важливо довіряти такі завдання досвідченому партнеру. Результатом став не просто автомобіль, який реагуватиме на необхідність ліквідації аварій. Надбудова, незважаючи на відносну компактність, передбачає розміщення всього необхідного для ремонту обладнання та забезпечує комфорт для фахівців з ремонту. Досягається це чітким поділом кузова-фургона на два відсіки: пасажирський та технологічний, функціонал яких різний і дозволяє чітко розмежувати простір для відпочинку та робочу станцію.

У пасажирському відсіку передбачено вентиляцію та освітлення згідно з діючими стандартами, чотири пасажирські місця, які у своїй конструкції мають скрині з нішами для обігрівача та особистих речей ремонтників. Крім цього, у конструкції передбачена шафа для просушування одягу, оскільки умови та час виконання робіт не завжди збігаються з гарною погодою. У свою чергу технологічний відсік обладнаний стелажем на три полиці із кріпленням під інструмент, світлодіодним освітленням та вентиляцією. Крім цього в конструкції фургона є кілька технологічних ніш для бензинового генератора або мотопомпи, а також для перевезення дрібного інструменту і витратних матеріалів.

Наверх