Виробництво санітарного автомобіля завершено і він передано клієнту

Компанія «Спец-Ком-Сервіс», яка вже понад 10 років працює під брендом «POLYCAR» та виробляє різні варіанти спеціальної техніки для різних сфер бізнесу, а також кузовів та надбудов під виконання різноманітних завдань, нещодавно успішно завершила роботу з виробництва спеціального автомобіля, який вже передано клієнту та несе службу. Цього разу компанія виконала замовлення на виробництво санітарного автомобіля, який рятуватиме життя людей та надаватиме першу медичну допомогу.

Швидкість реакції медичних бригад завжди ставиться в основу, коли рахунок йде на хвилини і секунди, оскільки на кону дуже часто стоїть людське життя. І в таких ситуаціях саме своєчасна кваліфікована медична допомога є вирішальним фактором, від якого залежатиме життя. Оскільки парк подібної техніки часто потребує оновлення, клієнти все частіше звертаються із замовленнями на виробництво саме таких автомобілів, які здатні швидко доставити бригаду медиків і надалі пацієнта до медичного закладу. А оскільки polycar вже не раз доводили, що здатні робити санітарні та авто швидкої допомоги якісно та надійно, чергове замовлення потрапило саме до нас.

Саме тому для роботи над проектом з виробництва санітарного автомобіля була взята за основу модель, що добре зарекомендувала себе – Fiat Ducato. Італійські роботяги широко використовуються в Україні, а їх кількість та варіанти надбудов лише підтверджують популярність. Це той випадок, коли експлуатаційні характеристики, витрати на обслуговування та співвідношення “ціна-якість” збігаються так, що альтернативний варіант складно знайти. Додайте до цього габаритні розміри, які роблять використання цього автомобіля в тісних міських умовах зручним та комфортним для водія і цих аргументів буде більш ніж достатньо.

Що ж до даного конкретного проекту, то на особливу увагу заслуговує факт, що в відносно компактний фургон вдалося розмістити не просто найнеобхідніше для надання першої медичної допомоги. Завдяки особливій конструкції фургона всередині вдало скомпоновано два окремі комфортні крісла для медичних працівників, з доступом через бічні зсувні двері, тоді як для розміщення висувних нош передбачені задні двері. Також за комфорт у салоні для бригади медиків та пацієнта відповідають системи кондиціювання, опалення та вентиляції, щоб підтримувати потрібний мікроклімат. Окрім цього робочий простір організовано так, щоб усе, що має бути під рукою, розміщувалося в ящиках, а система крапельниць була прихована, щоб не заважати наданню допомоги.

Наверх