Переобладнання автомобіля з цистерною в паливозаправник

Компанія «Спец-Ком-Сервіс», яка вже понад 10 років працює під брендом «POLYCAR» і виготовляє різні варіанти спеціальної техніки для різних сфер бізнесу, надає своїм клієнтам найширший вибір рішень для бізнесу. Навіть якщо запит клієнта є нестандартним, все одно головним є якісне виконання технічного завдання з чітким дотриманням термінів. На цей раз реалізація проекту вимагала особливого підходу, оскільки йшлося про виробництво автомобіля-паливозаправника, при цьому необхідно було фактично повністю адаптувати вже існуючу надбудову у вигляді цистерни.

Навряд чи варто говорити про те, якою складною є конструкція автомобілів, які використовуються для доставки палива та заправки автомобілів та техніки, що працюють в умовах, коли немає можливості доставити їх на автозаправну станцію. Щоб забезпечити необхідний рівень безпеки, дотриматися всіх вимог, що висуваються до такого роду надбудов потрібен не просто досвід, особливо якщо йдеться про адаптацію вже існуючої цистерни. І хоча подібний проект, коли надбудова не тільки змінює профіль, а й отримує «друге життя», було реалізовано вперше, клієнт отримав спеціальний автомобіль, який повністю відповідає специфікації.

Паливозаправник на базі автомобіля IVECO Eurocargo отримав низку змін, що дозволяє забезпечувати перевезення палива. Так, у процесі реконструкції було встановлено важливі вузли та агрегати, без яких неможлива експлуатація таких автомобілів. Роздавальні рукави між наконечниками та магістральні рукави з гумових були замінені на масло-бензостійкі, була виготовлена та замінена кришка горловини інспекційного люка з установкою дихального клапана та ущільнення стійкого до впливу бензину та дизельного палива. Впроваджено роздавальний механізм з усіма необхідними лічильниками та датчиками. Крім цього, для дотримання заходів безпеки вертикальна труба вихлопної системи була демонтована і перенесена за межі роботи паливної апаратури. З цією ж метою було зварено та встановлено захисні дуги горловини, а також захист паливного бака самого автомобіля тощо.

Зрозуміло, це далеко не повний список усіх опцій, які були реалізовані в процесі реконструкції автомобіля з цистерною у паливозаправник. Ключовим став результат, який відповідає очікуванням клієнта та раціональний підхід, завдяки чому замовнику не довелося залучати додаткові інвестиції для покупки абсолютно нового автомобіля.

Наверх