Завершено виробництво ще одного аварійно-відновлювального автомобіля

Компанія «Спец-Ком-Сервіс», яка вже понад 10 років працює під брендом «POLYCAR» та виготовляє різні варіанти спеціальної техніки для різних сфер бізнесу, успішно завершила роботу над проектом, результатом якого став аварійно-відновлювальний автомобіль. Спеціальний автомобіль, який вже передано клієнту, став черговим підтвердженням того, наскільки наявність досвіду є вирішальною під час виконання таких замовлень.

Аварійно-відновлювальні автомобілі користуються все більшим попитом, оскільки, з одного боку, умови експлуатації не найпростіші і найчастіше існуючий парк подібних автомобілів потребує оновлення. З іншого боку, враховуючи зростаючу потребу у здійсненні поточного обслуговування та аварійних ситуацій, що виникають, подібні автомобілі повинні не просто забезпечити виїзд бригади до місця роботи, а й мати на борту все необхідне.

Оскільки клієнти все частіше ставлять в основу надійність, якість «бази» і оптимальну ціну для аварійно-відновлювальних автомобілів, в якості основи для розміщення та монтажу надбудови було обрано шасі автомобіля Hyundai. Модель Hyundai HD78 не перший рік доступна українським клієнтам і вже встигла заробити репутацію надійною в експлуатації та придатною для виконання найрізноманітніших завдань, особливо якщо мова про таку сферу як комунальне господарство.

Що ж до самої надбудови, то в переважній більшості випадків клієнту необхідно не просто індивідуальне рішення, яке дозволить використовувати аварійно-відновлювальний автомобіль максимально ефективно, а й високий рівень якості комплектуючих. Саме поєднання надійної «основи», продумана до дрібниць конструкція та перевірені матеріали дають результат, яким зможе бути задоволений клієнт і цей проект став підтвердженням цього.

Фургон, який змонтований на шасі автомобіля, розділений на два відсіки – пасажирський і технологічний. З назви відсіків стає зрозумілим їхній функціонал. Перший відсік призначений виключно для комфортного перевезення до роботи бригади ремонтників, другий – для спеціалізованого обладнання. Крім цих двох основних відсіків, конструкція фургона передбачає дві технологічні ніші для перевезення генератора або мотопомпи, а також для розміщення дрібного шанцевого інструменту і витратних матеріалів. При цьому обидва відсіки термоізольовані і можуть експлуатуватися в широкому діапазоні температур. Крім цього, у процесі виробництва були передбачені рішення, які забезпечують захист від впливу вологи та корозії, що продовжує термін експлуатації. Що стосується комфорту для бригади, то пасажирський відсік обладнаний автономним дизельним обігрівачем, шафою для просушування одягу, скриньками та ременями безпеки.

Наверх