Виробництво автопідйомника завершено та замовлення передано клієнту

Компанія «Спец-Ком-Сервіс», яка вже понад 10 років працює під брендом «POLYCAR» і є партнером та постачальником комерційних автомобілів, спецтехніки, а також виготовляє кузови для виконання різних завдань, завершила роботу над черговим проектом. На цей раз компанія виконала замовлення клієнта на виробництво спеціального автомобіля, обладнаного гідравлічним телескопічним підйомником на базі вантажного шасі MAN ТGM18.250. Наявний досвід дозволив у повному обсязі врахувати всі вимоги та побажання клієнта та поставити техніку, яка повністю готова до виконання робіт.

Коректне функціонування електромереж запорука того, що абоненти будуть забезпечені послугою, а отже, в домогосподарствах буде тепло та світло. Зараз, коли дні стають дедалі коротшими, дуже важливою є можливість безперебійно постачати електроенергію. Як і в будь-якій іншій сфері комунального господарства електромережі вимагають, як регламентного обслуговування, так і оперативної реакції на виникаючі позаштатні та аварійні ситуації. Оскільки об’єкти, які вимагають ремонту або обслуговування, часто знаходяться на певній висоті над поверхнею землі для виконання таких завдань активно використовуються автопідйомники.

Проектом, який зовсім недавно було завершено, стало виробництво саме такого спеціального автомобіля, де як «основу» було використано шасі вантажного автомобіля MAN, на який встановили підйомник KT 32F від відомого виробника PAKSAN. Техніка від цієї компанії все частіше використовується для реалізації подібних проектів і клієнти в Україні вже встигли гідно оцінити всі переваги, які забезпечує витяг саме цього бренду. Крім таких невід’ємних характеристик як широкий вибір комплектацій, якість і ціна, клієнти отримують все, що пропонує статус офіційного представника PAKSAN в Україні. Це означає, що всі роботи, а також гарантійне обслуговування та ремонт виконуються у чіткій відповідності до вимог та стандартів виробника.

Якщо зупинитися докладніше на технічній складовій проекту, то підйомник є телескопічною стрілою, що забезпечує робочу висоту підйому 32 метри. При цьому максимальний горизонтальний виліт становить 20 метрів, а вантажопідйомність колиски 250 кілограмів. Як і належить для конструкцій такого типу, до колиски підведено електроживлення та у свою чергу забезпечена електроізоляція. Управління конструкцією передбачено як з люльки, так і з пульта дистанційного керування.

Наверх