Список рішень для рятувальних служб поповнився спеціалізованим автобусом

Компанія “Спец-Ком-Сервіс”, яка вже понад 10 років працює під брендом “POLYCAR” і виробляє різноманітні варіанти спеціальної техніки для різних сфер бізнесу, успішно завершила роботу по виробництву техніки, яка в найближчому майбутньому нестиме службу і братиме участь в рятувальних операціях. Тепер клієнтам, крім найширшого асортименту спеціальних рішень для виконання робіт в зонах подій, став доступний спеціалізований автобус.

Робота рятувальних служб практично завжди пов’язана з високими ризиками для персоналу. Водночас саме люди, які беруть участь у рятувальних операціях, є ключовим і вирішальним фактором того, як швидко буде усунуто наслідки нештатної ситуації. Оскільки практично ніколи неможливо заздалегідь спрогнозувати масштаби події, що потребує участі рятувальників, важливою стає сама можливість доставки до місця виконання робіт фахівців. А якщо врахувати, що роботи з порятунку, як правило, важкі, одного розрахунку може виявитися замало, відповідно виникає потреба в комфортному транспорті для доставки рятувальників до місця події, яким виступає спеціалізований автобус.

Ми завжди орієнтуємося на наших клієнтів, кожен з яких отримує індивідуальний підхід ще на етапі звернення. Спеціалізований автобус став логічним продовженням раніше реалізованих наших проєктів, яких уже кілька десятків, для різноманітних служб, що займаються порятунком людей і роботою з усунення наслідків аварій“, – зазначили у пресслужбі компанії.

Що стосується технічної складової проекту, то за основу було взято автобус українського виробника АТАМАН А09216. Модель, виконана на агрегатній базі ISUZU – автобус малого класу, розрахованого на перевезення 26 осіб, а завдяки габаритним розмірам відмінно підходить для експлуатації, як у місті, так і за його межами. Переданий клієнту автобус отримав низку характерних для такого транспорту опцій, таких як світло-аккустична панель, світлодіодна фара та радіостанція.

Наверх