Пересувний хірургічний комплекс виготовлений на базі IVECO Trakker AD380T41.

Автомобіль призначено для надання першої медичної допомоги пораненим бійцям, зокрема, проведення хірургічних втручань, стабілізації поранених, остеосинтезу, тощо. 

Термоізольований фургон має змінний об’єм, його висувна частина збільшує внутрішній простір операційної до 25 кв. м. за рахунок автоматичного розсування фургону. Доступ до робочої кабіни здійснюється через бічні двері у висувній частині, яка додатково обладнана складним трапом, який складається-розкладається за допомогою електричної лебідки, та через двері, які знаходяться в задній частині кузова фургону. Фургон обладнано системами кондиціонування, опалення, гарячого та холодного водопостачання, водовідведення.

Електроживлення здійснюється за допомогою підключення до мережі 220В за допомогою розетки зовнішнього живлення, яка знаходиться зовні фургону або  через дизель генератор, який входить в комплектацію комплексу. Також комплекс обладнано  резервними акумуляторними батареями, які дозволяють йому працювати при відсутності доступу до вказаних вище джерел електроживлення. Для безпечної роботи, комплекс, надійно фіксується в місці розкладання, завдяки гідравлічним опорам та аутригерам.

В комплексі встановлене медичне обладнання провідних світових виробників, зокрема, хірургічні столи та операційні лампи, операційні аспіратори, кисневі концентратори, дефібрилятори, апарат УЗД, шприцеві та інфузійні насоси, монітори пацієнта, підігрівачі інфузійних розчинів, тощо.

Частина медичного обладнання вироблена в Україні. Це, зокрема, апарати штучної вентиляції легень, електрокардіограф, стерилізатор, мобільні медичні меблі.

Наразі наше підприємство займається формуванням портфелю замовлень на пересувні хірургічні комплекси, оскільки збереження життя та здоров’я наших бійців є найвищим пріоритетом нашої роботи.

Відео мобільного хірургічного комплексу на базі Iveco.

Наверх