Виконано замовлення на виробництво евакуатора та техніка передана клієнту

Компанія «Спец-Ком-Сервіс», яка майже півтора десятка років працює під брендом «POLYCAR» та виробляє різні варіанти спеціальної техніки для вирішення різноманітних завдань та пропонує оптимальні рішення, успішно завершила виробництво евакуатора на базі шасі вантажного автомобіля FOTON. Виконане замовлення поповнило і без того значне портфоліо компанії, яка має великий досвід у виробництві евакуаторів різних конструкцій на шасі різних виробників.

Коли виникає необхідність доставки спеціальної техніки, яка в силу конструктивних особливостей не може пересуватися своїм ходом або перебуває в аварійному режимі, відмінним рішенням стають евакуатори. При цьому клієнти, як правило, мають чітке уявлення про те, як саме і в яких умовах буде експлуатуватися такий автомобіль. Відповідно, у процесі обговорення чітко обумовлюються всі конструктивні особливості, щоб результат ідеально відповідав очікуванням та вимогам замовника.

Проект, над яким зовсім недавно було завершено роботу, став далеко не першим, що дозволило запропонувати клієнту надійну конструкцію, виконану з якісних матеріалів, що забезпечить довгу службу. За бажанням замовника для розміщення надбудови у вигляді крано-маніпуляторної установки вибрали шасі FOTON AUMAN 1166 відомого китайського автовиробника FOTON MOTOR. Цей відомий автомобільний бренд давно присутній на українському ринку та добре зарекомендував себе своєю надійністю, доступною ціною та широким модельним рядом. Дана модель пропонує гарне поєднання ціни та якості, низькі експлуатаційні витрати та розвинену сервісну мережу.

Що ж до надбудови у вигляді крано-маніпуляторного обладнання, то для вирішення завдань клієнту було запропоновано продукцію бренду HYVA HB150 E2. Ця модель з вильотом стріли 11,5 метрів забезпечує вантажопідйомність 3065 кг, причому вантажопідйомність на кінці стріли 1620 кг, якої достатньо для більшості легкових автомобілів. Крім крано-маніпуляторної установки вантажна платформа з гідравлічними відкидними апарелями обладнана гідравлічною лебідкою з дистанційним керуванням та тяговим зусиллям 9072 кг.

Наверх