Замовлення на виробництво аварійно-відновлювального автомобіля завершено

Компанія «Спец-Ком-Сервіс», яка майже півтора десятка років працює під брендом «POLYCAR» і займається виробництвом різних автомобілів, що використовуються в різних сферах бізнесу для вирішення різноманітних завдань, нещодавно завершила замовлення для клієнта на виробництво спеціального автомобіля. Замовник потребував автомобіля, який міг би допомагати вирішувати завдання у сфері комунального господарства, а саме одного з регіональних водоканалів. Спеціальну техніку, а саме аварійно-відновлювальний автомобіль на базі IVECO 70с16 вже передали і приступили до виконання завдань.

Автомобілі, які використовуються різними комунальними службами, давно перестали бути просто засобом доставки бригади до місця здійснення ремонту, усунення нештатної аварійної ситуації або регламентного обслуговування. Зараз це має бути справжня пересувна майстерня, здатна однаково забезпечити комфорт для ремонтників, при цьому, маючи на борту практично все, що може знадобитися після прибуття на місце.

Саме тому в реалізації таких проектів на перше місце виходить досвід виробництва подібних автомобілів, уміння адаптуватися під вимоги клієнта і, звісно, можливість забезпечити високий рівень надійності. Оскільки кожне замовлення, як правило, відрізняється в плані вибору клієнтом автомобіля-основи, відповідно і підхід до виконання робіт повинен враховувати не лише оптимальні габарити, а й компонування самої конструкції, що комплектуватиметься обладнанням для ремонту.

Виконане замовлення не стало винятком і клієнту було запропоновано лише перевірені часом та кількістю успішно завершених проектів рішення. Крім надійної «бази», якою стало шасі вантажного автомобіля IVECO, що добре зарекомендували себе в непростих умовах експлуатації, у конструкції надбудови передбачено два відсіки. Перший – для комфортного розміщення бригади ремонтників та їх відпочинку, тоді як другий є відокремленою від «житлового» відсіку зону, яка обладнана всім необхідним для виконання робіт. Зрозуміло, що в подібних автомобілях неприпустимо залишати «вільний» простір, а доступ до всього обладнання та необхідних інструментів має бути швидким. Все це також було реалізовано оптимальним чином, оскільки в проекті були використані найкращі ергономічні рішення з урахуванням завдань і вимог, які ставлять автомобілям такого типу.

Наверх