Клієнту передано автомобіль – центр надання адміністративних послуг на базі Fiat Ducato

Компанія “Спец-Ком-Сервіс”, яка успішно освоїла виробництво різноманітного асортименту комерційних і різних спеціальних автомобілів, що використовуються державними і приватними структурами для вирішення різних завдань, завершила роботу над черговим проектом. Для надання виїзних адміністративних послуг, було виготовлено і передано точно в строк партію мобільних офісів, виконаних на замовлення від відомого міжнародного спонсора.

Розвиток інфраструктури, в рамках якого ключовим завданням стає забезпечення доступності тієї чи іншої послуги для населення, особливо в умовах повномасштабної війни, дуже часто стає складним і практично нездійсненним завданням. Особливо це актуально для територій, де і раніше не було центрів надання адміністративних послуг, тоді як зараз їхнє будівництво пов’язане з ризиками, що несуть військові дії. Але, при цьому, залишається актуальним запит громадян на отримання послуг, які гарантує Конституція України.

Саме для таких завдань дедалі частіше використовуються так звані мобільні офіси, які залежно від поставлених завдань оснащуються тим чи іншим обладнанням. Завдяки тому, що надбудову монтують на шасі комерційного або вантажного шасі, люди, які не мають змоги через ті чи інші причини приїхати до стаціонарного центру, отримують доступ до повного переліку послуг у своєму населеному пункті.

І хоча це далеко не перший успішний проект виробника, варто зупинитися докладніше на конструктивних особливостях, а також переліку доступного обладнання. Як уже йшлося вище, за базу взято вантажне шасі автомобіля Fiat Ducato з колісною базою L4H3. Саме цю модифікацію було обрано невипадково, оскільки вона оптимально відповідає завданню з розміщення фургона. А щодо оснащення та доступного на борту обладнання, фургон поставляється з кондиціонером, встановленим у даху, та автономним обігрівачем, а також з вентиляційною установкою, що забезпечує належний рівень комфорту. Оскільки подібні спеціальні автомобілі мають бути автономними, транспорт поставляється з інверторним генератором і комплектом електрообладнання, що дає змогу не залежати від наявності або відсутності електроенергії. Для комфорту відвідувачів передбачено електронну висувну сходинку, висувну маркізу, що захищає від сонячних променів або опадів, а для людей з особливими потребами – висувний пандус.

В інтер’єрі фургона є все необхідне для комфортної роботи: крісла і розкладні сидіння, стелажі для обладнання, столи різної конфігурації, вібро- і шумоізоляція. Зрозуміло, що автомобіль оснащений системою відеоспостереження, роутером, модемом і антеною, що дає змогу посилювати сигнал, щоб ті послуги, які потребують під’єднання до мережі інтернет, надавалися безперебійно.

Наверх