Завершено виробництво автомобіля з бортовою тентованою платформою

Компанія «Спец-Ком-Сервіс», яка майже півтора десятки років успішно вирішує завдання клієнтів, яким потрібна різноманітна спеціальна техніка для виконання різноманітних робіт, нещодавно завершила виробництво чергового автомобіля. Клієнт розмістив у виробництво замовлення, результатом якого став вантажний автомобіль з надбудовою у вигляді тентованої бортової платформи. Роботи були закінчені чітко відповідно до обумовлених термінів і автомобіль уже переданий клієнту та задіяний у логістичних операціях з доставки та перевезення вантажів.

У різних сферах бізнесу використовується техніка, яка необхідна для транспортування вантажів, що не потребують дотримання особливого температурного режиму, але в той же час таких, які мають бути захищені від впливу несприятливих погодних умов, таких як, наприклад, дощ чи сніг, а також мінімальний захист від крадіжки. Оптимальним і найпростішим рішенням стає варіант вантажного автомобіля, на який встановлюється не просто бортова платформа, а має додатковий захист у вигляді тенту. При цьому, така, з одного боку, проста конструкція повинна бути добре продумана, а у виробництві використані якісні та зносостійкі матеріали.

Саме такий підхід був реалізований у процесі роботи над проектом для одного з клієнтів, який побажав додати до свого автопарку вантажну бортову тентовану платформу. Саме замовлення надійшло від нашого давнього та надійного партнера ТОВ «ТЕС ТРАКС ЛЬВІВ» – офіційного імпортера вантажних автомобілів DAF. З урахуванням завдань та вимог до вантажопідйомності, як база для виробництва було взято вантажне шасі DAF LF 290 FA з колісною базою 5850мм.

Якщо зупинитися докладніше на технічній складовій надбудови, то внутрішні розміри становлять 7500*2450*2400 мм (ДхШхВ). Платформа є зварною монолітною конструкцією з холоднокатанного металевого профілю і оброблена двокомпонентними акриловими грунтами. Бортові стінки виготовлені з оригінальних анодованих профілів висотою 600 мм, тоді як з’єднані профілю за допомогою пазів. Також у конструкції передбачена передня захисна стінка кабіни на висоту 1250 мм.

У свою чергу другий елемент конструкції – каркас-тент складається з профільних труб 25*50*2 мм, покритих ґрунтом глибокого проникнення та укомплектований набором гумових вставок, що забезпечує легке зняття. Верхня частина каркаса являє собою трубну конструкцію. Також у комплекті тенту, виконаному з тканини тенту щільністю 650 г/кв.м входять люверси, петлі та митний трос.

Наверх