Виконано чергове замовлення з виробництва тентованої бортової платформи

Компанія «Спец-Ком-Сервіс», що працює у сфері надання послуг з виробництва всілякої комерційної, а також різної спеціальної техніки під брендом POLYCAR та пропонує майже півтора десятки років різні варіанти автомобілів для різноманітних завдань, успішно завершила ще один проект. На цей раз ще одним успішним проектом став автомобіль з бортовою тентованою платформою, яка була змонтована на шасі Peugeot Boxer L3 наданий нашим партнером Автопасаж.

Модифікація автомобіля, виробництво якого було завершено вчасно і з чітким дотриманням попередньо затвердженої специфікації, зазвичай використовується в різних цілях. Зазвичай, саме автомобіль з бортовою платформою, яка обладнана додатково тентом, забезпечує перевезення вантажів та товарів, що не потребують спеціальних температурних умов зберігання, а також таких, які можуть постраждати від атмосферних опадів. Але, не дивлячись на відносну простоту конструкції, тільки досвід та використання якісних матеріалів та комплектуючих дозволяє отримати автомобіль, який довго служитиме і приноситиме прибуток.

Саме ці два фактори дозволяють компанії задовольняти попит клієнтів, при тому, що завершений проект з виробництва бортової платформи тентів став черговим успішним у величезному списку. Якщо звернутися до технічної складової проекту, то основою стало шасі комерційної лінійки Peugeot – модель Boxer. З урахуванням завдань, які вирішуватиме клієнт за допомогою цього автомобіля, габарити та технічні характеристики оптимально вписалися у вимоги.

У свою чергу сама надбудова є платформою з габаритними розмірами 3600*2150*400 мм (довжина, ширина і висота бортів, відповідно), яка виконана зі спеціальних алюмінієвих профілів. Для зменшення ваги бортових стінок у виробництві використаний анодований алюмінієвий профіль заввишки 400 мм, тоді як для забезпечення зносостійкості підлоги використана бактеріальна вологостійка фанера. Це дозволяє не тільки без побоювання завантажувати товар або вантажі в упаковці та без ризику пошкодити підлогу, а й підтримувати чистоту в кузові за допомогою миття. З інших особливостей конструкції – сталеві стійки з антикорозійним лакофарбовим покриттям та з оцинкованою фурнітурою. Задня стінка обладнана підніжкою для зручного підйому на платформу.

Наверх