Завершено виробництво великої партії автомобілів швидкої допомоги для найбільш постраждалих регіонів

Компанія «Спец-Ком-Сервіс», яка майже півтора десятка років працює під брендом «POLYCAR» і займається проектуванням та виготовленням автомобілів для різноманітних сфер бізнесу та виконання різноманітних завдань, нещодавно закінчила проект з виробництва партії автомобілів швидкої допомоги. Спеціальна техніка, замовлення на виробництво якої було розміщено ПРООН (Програма Розвитку ООН) та профінансовано урядом Канади, було розподілено МОЗ у низку областей України, які найбільше постраждали від війни з рф.

В умовах повномасштабної війни, в якій Україна живе вже понад шістсот днів, як ніколи актуальними є питання доступності та своєчасного надання швидкої медичної допомоги. Коли рахунок йде на хвилини і від того, чи буде доставлений пацієнт до місця лікування вчасно, залежить його життя, гостро відчувається необхідність у сучасних, оснащених усім необхідним автомобілям швидкої допомоги. При цьому, враховуючи специфіку такої техніки, на перший план виходить уміння та досвід компанії зробити автомобілі швидкої допомоги, які повною мірою відповідають вимогам замовника.

«Той факт, що нашу компанію вибрали партнером для міжнародної організації, яка займається забезпеченням наших регіонів такими необхідними автомобілями швидкої допомоги, змушує нас відчувати гордість, як і факт того, що це вже не перший випадок співпраці Polycar і ПРООН», – зазначили в прес-службі компанії.

Технічною стороною проекту є фургон Fiat Ducato L2H2, в якому виконані підготовчі роботи та встановлено необхідне обладнання. Медичний салон має достатньо простору для комфортного розміщення двох медичних працівників та пацієнта на ношах, тоді як значний список медичного обладнання від відомих світових виробників включає кілька десятків найменувань, що дозволяє з упевненістю говорити про готовність спеціального автомобіля до будь-яких ситуацій.

Наверх