Клієнтам доступне нове рішення для надання послуг швидкої медичної допомоги

Компанія «Спец-Ком-Сервіс», яка вже понад 10 років працює під брендом «POLYCAR», виготовляє різні варіанти спеціальної техніки для різних сфер бізнесу, а також кузовів та надбудов під виконання різноманітних завдань, освоїла виробництво нового типу спеціального транспорту. Зовсім недавно було успішно завершено виробництво автомобіля для надання медичних послуг.

Можливість оперативно реагувати на виклики, коли йдеться про загрозу здоров’ю людей, ставить перед автомобілями медичної допомоги низку вимог, яким має відповідати подібна техніка. Але, як це часто буває, проектувальники, які повинні передбачити місце розміщення всього необхідного обладнання для порятунку життів, стикаються з обмеженим простором конструкції кузова. Це легко вирішується, якщо йдеться про великогабаритні фургони. Якщо ж як основа клієнт вибрав компактний автомобіль (в даному випадку Fiat Doblo) з відносно невеликою колісною базою, тільки досвідчена в цій сфері компанія може вирішити таке непросте завдання.

Ми завжди готові запропонувати нашому клієнту оптимальне рішення, навіть якщо умови завдання можуть здатися складними. Так було й цього разу. З одного боку, нам потрібно було виправдати довіру клієнта, з іншого боку, виконати всі вимоги щодо оснащеності. Завдяки ретельному опрацюванню на етапі проектування ми змогли знайти відразу кілька рішень.

На особливу увагу саме цей проект заслуговує і тому, що на таких невеликих шасі подібний спеціальний автомобіль швидкої допомоги зроблено вперше в Україні. Рішення на базі відносно компактного Fiat Doblo дозволяє не тільки розмістити все необхідне обладнання для такого типу. Габаритні розміри автомобіля дають можливість доставити допомогу до місця виклику навіть у дуже обмежених умовах трафіку мегаполісу, туди, куди складно зазвичай дістатися великогабаритним фургонам. Ну і звичайно ж, одні з найважливіших параметрів, які в непростих сучасних умовах, ставляться в основу, це якість медичного обладнання, зручне розташування і ціна такого автомобіля. За рахунок того, що сам по собі Fiat Doblo має компактніші розміри, ціна, яка є визначальною, вигідно відрізняє такий спеціальний автомобіль від більших аналогів.

Наверх