Контракт на поставку автовишки клієнту успішно виконано!

Компанія «Спец-Ком-Сервіс», яка вже понад 10 років працює під брендом «POLYCAR» і є партнером і постачальником комерційних автомобілів, спецтехніки, а також виробляє кузова для виконання різних завдань, завершила виробництво і поставила клієнту автовишку, згідно з усіма вимогами. Компанія, яка вже має досвід виробництва і оснащення обраних клієнтом шасі автогідропідйомниками, в черговий раз підтвердила репутацію надійного партнера, забезпечивши оперативне виробництво і поставку автомобіля в чітко обумовлені терміни.

Техніка, сфери застосування якої вимагають надійності в роботі, просто повинна бути належного рівня якості. Саме тому, і виробник шасі і бренд автогідропідіймача обиралися ретельно, оскільки першочергово стояла можливість безперебійної експлуатації, навіть якщо мова про складні умови. В якості основи для виробництва автовишки було обрано шасі вантажного автомобіля, які користуються високою популярністю в Україні. Завдяки своїм технічним характеристикам, таким як колісна формула 4 Х 4, що забезпечує хорошу прохідність, в парі з економічним дизельним двигуном, шасі дозволяє встановлювати надбудову зі стрілою і люлькою різних параметрів.

Клієнтом була поставлена задача забезпечити високу якість, і хорошим рішенням стало обладнання бренду PAKSAN, офіційним дилером якого є фірма «Спец-Ком-Сервіс». Переваги поставки обладнання від офіційного дилера, такі як гарантія та обслуговування, також передбачають кваліфікований підбір оптимального варіанту, і власне, установку і консультації в процесі експлуатації. В конкретному випадку, клієнту, після обговорення завдань, до виконання яких буде залучатися автопідйомник, був запропонований варіант автовишки зі стрілою завдовжки 28 метрів. З інших особливостей автопідйомника, закрита кабіна оператора, можливість доступу в люльку з землі, захищена електрична система, можливість установки аутригерів практично на будь-якій поверхні і багато іншого. Завдяки поставленому автопідйомнику клієнт зможе вирішувати безліч завдань, монтажних або будівельних робіт, а навантаження в 400 кг, на яку розрахована стріла і люлька, значно розширює сферу застосування техніки подібного роду.

Відеоогляд МАЗ з автовишкою Paksan KT 285.

Наверх