Все вище і вище: автовишка Paksan KT 325.25 на базі МАЗ 6317F5.

Сучасна техніка дозволяє якісне, комфортне і безпечне проведення монтажних робіт практично на будь-яких висотах. Представлена тут автовишка 32 метри дає можливість виконувати такого роду операції на рівні аж до десятого поверху. Дана розробка створена виробничо-технічної компанією Polycar на базі автомобіля МАЗ-6317F5-564-001.

На вантажній платформі автомобіля встановлений автопідйомник Paksan KT 325.25 телескопічного типу з вказаної максимальної робочої висотою, кутом повороту вишки + – 180 °, гідравлічним приводом і двома пультами управління роботою автовишки.

Один пульт управління розташовується в кабіні, встановленої на платформі біля підніжжя телескопічної конструкції, другий в монтажній, висувний колисці, що дає можливість здійснювати управління безпосередньо персоналу, який займається проведенням робіт на висоті.

Алюмінієва люлька має наступні техніко-виробничі показники:

  • габаритні розміри (ДхШхВ, мм) 1400х700х1100;
  • загальна вантажопідйомність – до 300 кг;
  • місткість – не менше двох осіб;
  • кут повороту 90° + 90°.

Крім цього корзина оснащується електропостачальних гніздом (розеткою) для підключення робочого інструмента (220V) і засобом зв’язку люлька – кабіна управління.

А також для забезпечення необхідного рівня безпеки проведення висотних робіт із застосуванням даної автовишки розробка укомплектована креноміром, що застосовується для контролю кута нахилу стріли щодо вертикалі. І анемометром, приладом для вимірювання швидкості вітру. І передбачено додаткова ізоляція струмоведучих частин на стрілі автовишки та кошика від металоконструкцій автопідйомника.

Конструктивні особливості даної розробки припускають можливість виробництва висотних робіт при горизонтальному розташуванні стріли. Для цього пристрій обладнаний чотирма гідравлічними опорами, які задіюються при безпосередньому висунення (або опусканні) стріли. Максимальний горизонтальний виліт – 20 метрів. Що робить цей автопідйомник універсальним засобом для виробництва найширшого спектру робіт в умовах насиченої міської забудови. Купити автовишку цього типу буде корисно всім підрозділам муніципальних служб, а також електропостачальних компаній, будівельно-монтажним підприємствам, чия діяльність пов’язана з облаштуванням об’єктів інфраструктури, ремонтними роботами, обслуговуванням мостів, прокладанням висотних кабельних ліній і так далі.

Продаж автовишок даного типу здійснюється підприємством Polycar в індивідуальному порядку після отримання замовлень від потенційного користувача розробки з урахуванням його практичних побажань і вимог, що пред’являються до деталей його пристрою.

Відео роботи вишки Paksan KT 325.25, встановленої на МАЗ.

Наверх