Про спростування недостовірної інформації

В мережі інтернет, зокрема на даному ресурсі https://society.comments.ua/ua/article/scandal/remonti-zamist-pozhezhnih-mashin-kudi-kerivniki-dsns-tregubenko-y-ivlev-vitrachayut-groshi-pid-chas-viyni-709770.html була поширена інформація  з наступним змістом:

 «В рамках цієї справи НАБУ виявило ще один епізод, по якому наразі проходять два керівники Державної служби з надзвичайних ситуацій — Трегубенко та Івлєв. За посередництвом того ж самого Кривого вони закупили у підприємств ТОВ «Полікар» та ТОВ «СПЕЦ-КОМ-СЕРВІС» за завищеними цінами на майже 1 млрд грн ряд непрофільної техніки — самоскиди, тягачі, паливовози, які були завезені в Україну в рамках реалізації програми ”Велике будівництво”, — повідомив один з детективів НАБУ».

Повідомляємо що ні ТОВ «СПЕЦ-КОМ-СЕРВІС», ні ТОВ «Полікар» не поставляли техніку  – самоскиди, тягачі, паливовози – до ДСНС України та її територіальних органів та контрактів на вказану суму не мають.

Стаття, що була розміщена, опублікована невідомим журналістом без посилання на офіційні джерела та докази, інформація щодо постачання ТОВ «СПЕЦ-КОМ-СЕРВІС», ТОВ «Полікар» вказаної вище автомобільної техніки до ДСНС України або її територіальних органів не відповідає дійсності, порушує честь, гідність та ділову репутацію.

ТОВ «СПЕЦ-КОМ-СЕРВІС», ТОВ «Полікар» є добросовісними субʼєктами господарювання та дотримуються чесної ділової практики, чого вимагають і від інших осіб.

За даним випадком  ТОВ «Спец-Ком-Сервіс» та ТОВ «Полікар» вимушені будуть звернутися до суду.

Наверх