Велика партія рефрижераторних фургонів виготовлено та передана клієнту

Компанія «Спец-Ком-Сервіс», яка успішно працює у сфері виробництва різних спеціальних автомобілів, затребуваних у найрізноманітніших галузях та напрямках бізнесу, вже понад 15 років пропонує всілякі рішення, починаючи простими бортовими платформами, закінчуючи складними конструкціями на кшталт аварійно-відновлювальних фургонів. або спеціалізованої техніки, яка не має аналогів. Черговим проектом, який було реалізовано з урахуванням усіх побажань та вимог клієнта, стала партія автомобілів, що використовуються для перевезення вантажів або товарів, що потребують особливого температурного режиму, а саме мінусових температур.

Оскільки від того, чи будуть забезпечені вантажу коректні умови зберігання, залежить його стан, а отже, і товарний вигляд у багатьох сферах бізнесу саме з урахуванням цього підбирається парк автомобілів. Якщо більшість завдань стосується перевезення та транспортування товарів, які досить просто захистити від впливу опадів або прямого сонячного світла, тоді очевидним вибором стає тентована бортова платформа. Зовсім інша річ, якщо від стаціонарного місця зберігання, де товар зберігається в умовах мінусових температур, необхідно здійснити постачання клієнтам, які безпосередньо займаються реалізацією. Наприклад, це можуть бути медичні препарати, такі як вакцини, що вимагають не просто мінусових температур, а чітко визначеного діапазону.

Саме для вирішення подібних завдань клієнт звернувся із замовленням на виробництво рефрижераторних фургонів, які необхідно було змонтувати на шасі комерційних автомобілів Volkswagen Crafter. З урахуванням специфіки клієнту були необхідні варіанти бази як з одинарною кабіною, так званий Single Cab, так і Double Cab, що має додатковий ряд сидінь для перевезення пасажирів. У процесі формування технічної специфікації та підготовки до роботи над проектом, клієнту було запропоновано елементи конструкції найвищої якості від компаній-експертів у своїй справі.

Будучи представником в Україні широко відомих європейських фургонів від компанії Igloocar, рішення було зумовлено.Цей бренд зазвичай вибирають тоді, коли немає місця компромісам щодо якості та клієнт не бажає ризикувати безпекою товару. На шасі були змонтовані кузови, в яких передбачені рухомі перегородки та бічні двері для завантаження та вивантаження. За температурний режим у кузові відповідає холодильна установка від компанії Thermo King, яка користується високою популярністю завдяки своїй якості. Крім цього, у конструкції рефрижераторних фургонів були встановлені реєстратори температур TouchLog, що дозволяють збирати та аналізувати дані про температуру в кузовах авторефрижераторів. Щодо додаткового обладнання, то автомобілі отримали автономні обігрівачі кабіни водія, що забезпечують комфортні умови для пасажирів.

Наверх