Компанія «Спец-Ком-Сервіс» взяла участь у виставці ComAutoTrans 2023

Компанія «Спец-Ком-Сервіс», яка понад півтора десятка років працює під брендом «POLYCAR» та займається виробництвом різноманітних автомобілів, що пропонують широкий вибір рішень для бізнесу, взяла участь у форумі, що проходив у м. Києві в період з 30 травня до 01 червня 2023 року. В рамках виставки «ComAutoTrans 2023», компанія представила одразу декілька спеціальних автомобілів, задача яких полягає, в першу чергу, в здійсненні ремонту та відновлення об’єктів інфраструктури.

Відповідаючи викликам часу, на стенді компанії представлені спеціальні автомобілі, без яких зараз просто неможливо уявити життя жодного українського міста. Враховуючи те, що до поточного ремонту та обслуговування комунальних мереж додався фактор війни, зараз, як ніколи важливо забезпечити відповідні підприємства технікою, здатною швидко усунути пошкодження. Саме для виконання таких задач компанія демонструє в рамках виставки аварійно-ремонтний автомобіль для відновлювальних робіт на лініях електромереж і автомобільну майстерню, яка використовується для робіт в галузі тепломереж.

«Для нашої компанії, яка має великий досвід виробництва спеціальних автомобілів, дуже приємно знати, що наша техніка використовується на таких важливих об’єктах як енергетика та постачання тепла. Ми пережили, напевно, найважчу зиму за всю історію, і ми і надалі робитимемо все можливе, щоб наші клієнти були забезпечені якісною і надійною технікою від перевіреного партнера», зазначив директор з  продажів компанії Едуард Спіркін.

В цілому, виставковий захід дозволив компанії не просто продемонструвати свої можливості з виробництва спеціалізованої техніки. Під час роботи виставкової експозиції фахівці компанії не лише зустрілись з вдячними клієнтами, а і познайомитись з компаніями, що висловили згоду на початок співпраці в майбутньому.

Наверх