Завершено виробництво автомобіля для обслуговування та ремонту контактних мереж

Компанія “Спец-Ком-Сервіс”, яка майже півтора десятка років працює під брендом “POLYCAR” і займається виробництвом різноманітних автомобілів, які використовуються в різних сферах бізнесу та залучаються для вирішення різноманітних завдань, нещодавно завершила роботу над черговим проектом. Клієнт, який потребував автомобіля, здатного виконувати таку складну роботу як обслуговування та ремонт контактних мереж, отримав замовлення і вже використовує автопідйомник за призначенням.

Дуже часто, коли йдеться про функціонування такої складної структури, як комунальний електротранспорт, для звичайних користувачів залишається за кадром усе, що робиться для безперебійної роботи. При цьому, як і в будь-якій іншій сфері міських систем, комунікації, що забезпечують подачу електрики для транспорту, потребують як регулярного обслуговування, так і усунення позаштатних аварійних ситуацій. Під час виконання робіт з ремонту контактних мереж на перше місце виходять не тільки оперативність, а й забезпеченість усім необхідним автомобілів, які залучаються для цього.

Одним з варіантів спеціальної техніки, яка відповідає всім вимогам з позицій оснащеності, можливостей виконувати ремонт і обслуговування, є аварійно-відновлювальний автомобіль, для обслуговування контактних мереж. Саме цей тип автомобіля було нещодавно вироблено та передано клієнту, а відмінністю від звичайного спеціального автомобіля стала наявність автопідіймача на даху, який дає змогу піднімати ремонтну бригаду на необхідну висоту.

За основу для виробництва аварійно-відновлювального автомобіля було взято повнопривідне шасі вантажного автомобіля Iveco Eurocargo ML 150, що ідеально підходить для розміщення надбудови у вигляді фургона та власне, підйомного механізму. Оскільки проєкт із виробництва саме аварійно-відновлювального автомобіля далеко не перший, уже традиційно для такої техніки фургон розділено на два відсіки, що дають змогу розмежувати простір для ремонтної бригади та для розміщення обладнання. Низка вдалих ергономічних рішень дала змогу не лише максимально укомплектувати автомобіль обладнанням, а й використати в конструкції ніші, щоб розмістити додаткові інструменти.

Відео автомобіля, призначеного для ремонту контактних мереж.

Наверх