Розрахована для приготування / підігрівання їжі і кип'ятку для 10 осіб.
Три казана об'ємом 5 літрів і дека для їжі виконані з нержавіючої сталі.
З'ємна форсунка дозволяє використовувати в якості палива дрова і дизельне паливо.
У комплекті технологічний ящик зі столовими приборами, форсункою, інструментами, каністрою, газової лампою і тощо.
МК-10 – переносна малолітражних польова кухня, призначена для транспортування, приготування і розігрівання їжі (кип’ятку) на десять персон в польових умовах. Завдяки знімній форсунки кухні можуть працювати, як на дровах, так і на дизельному паливі.
Даний вид кухонь складається з двох основних систем: теплової блок і паливна система. Тепловий блок МК-10 включає в себе піч, 3 казана для транспортування і приготування їжі, невелика дека, решітка, а також димар. Казани об’ємом 5 літрів виготовляють з нержавіючої сталі.
Паливна система включає в себе зйомну форсунку (такий варіант дозволяє працювати на дровах і дизельному паливі), бак для палива об’ємом 8 літрів з насосом і манометром.
Для зручності транспортування і використання ніжки виконані складними. У комплект переносних кухонь МК-10 включений технологічний ящик.
Опис комплектації кухні знаходиться у вкладці характеристики, вона є стандартною, за бажанням замовника комплектація може бути змінена. При виготовленні кухонь МК-10 використовуються матеріали, які не несуть шкоди для здоров’я людини і навколишнього середовища. При виробництві враховують, що кухні не повинні мати гострих і ріжучих країв, а також виступаючих штирів.
Кількість порцій | 10 |
Казани | 3 шт. з нержавіючої сталі |
Обсяг казанів | 5 літрів |
Технологічний ящик | 1 шт. |
Форсунка | з’ємна |
Паливо | дрова і дизельне паливо |
Димохід | з’ємний |
Комплектація | паливна каністра, газова лампа, відро, форсунка, колосникові грати, лійка, інструменти, кухонне приладдя, паспорт |
Розрахована для приготування/підігрівання першого і другого блюд для 30 осіб.
Два казана для приготування і розігрівання їжі з нержавіючої сталі, об'ємом 26 і 16 літрів.
З'ємна форсунка дозволяє використовувати в якості палива дрова і дизельне паливо.
У комплекті технологічний ящик зі столовими приборами, форсункою, інструментами, каністрою, газової лампою і т.д.
МК-30 – польова малолітражних переносна кухня для приготування і підігріву їжі з двох страв в польових умовах. Кухня розрахована для приготування 30 порцій (з 2 страв) гарячої їжі. Пристрій кухні включає 3 основних складових: теплової блок, паливна системи і комплектуючі в технологічному ящику. Пристрій даної моделі дозволяє готувати їжу на твердому або дизельному паливі.
Тепловий блок включає в себе: піч з димарем і 2 казана для приготування першого / другого блюда. У паливну систему входять: каністра з вбудованими насосом і манометром, форсунка для дизельного палива.
Основні характеристики і комплектація польової кухні МК-30:
Опис комплектації кухні знаходиться у вкладці характеристики, вона є стандартною, за бажанням замовника комплектація може бути змінена.
Кількість порцій | 30 |
Казани | 2 шт. з нержавіючої сталі |
Обсяг казанів | 26 та 16 літрів |
Технологічний ящик | 1 шт. |
Форсунка | з’ємна |
Паливо | дрова і дизельне паливо |
Димохід | з’ємний |
Комплектація | паливна каністра, газова лампа, відро, форсунка, колосникові грати, лійка, інструменти, кухонне приладдя, паспорт |
Розрахована для приготування/підігрівання першого і другого блюд, а також кип'ятку для 125 осіб.
Три казана об'ємом 50 літрів кожен, дека для смаження і кип'ятильник на 125 літрів з нержавіючої сталі.
З'ємна форсунка дозволяє використовувати в якості палива дрова і дизельне паливо.
У комплекті також запасне колесо, форсунки, 2 тех. ящика, столові прибори, димохід, баки для палива, інструменти і т.д.
Причіпна кухня КП-125 призначена для приготування і транспортування їжі з двох страв і окропу для чаю в польових умовах. КП 125 виконується в якості одноосного автомобільного причепа. Для приготування та перевезення страв в польовій кухні передбачені: 3 казана (робочий об’єм кожного 50 літрів), дека для смаження (обсяг 8 літрів) і кип’ятильник на 115 літрів.
Характеристики КП-125.
загальні:
шасі:
Для приготування та розігрівання їжі передбачені:
Комплектація інструментом, кухонним посудом та інвентарем проводиться індивідуально під кожного клієнта. Всі відділення для перевезення тари з їжею обладнають запірними механізмами, які фіксують дверцята при транспортуванні.
Кількість порцій | 125 |
Для готування | 3 казана і дека з нержавіючої сталі |
Об’єм казанів | 50 літрів |
Технологічні ящики | 2 шт. |
Форсунка | з’ємна |
Паливо | дрова і дизельне паливо |
Димохід | з’ємний |
Комплектація | паливні каністри, газова лампа, відро, форсунки, решітка, лійка, інструменти, кухонне приладдя, запасне колесо, паспорт |