Евакуатор з маніпулятором і висувними трапами на базі IVECO.

Минулого тижня ми писали про завершення спільного проекту з виробництва вахтовок з компанією АМАКО, представляємо вам ще один спільний проект, виконаний в Polycar на базі Iveco ML120EL18.

Евакуатори призначені для транспортування машин, нездатних своїм ходом переміщатися на великі відстані. Це можуть бути автомобілі після аварії, несправні автомобілі або любителі припаркуватися в недозволеному місці. І, якщо ваша виробнича діяльність пов’язана з евакуацією таких технічних засобів, то наша пропозиція адресується саме вам.

ТМ Polycar займається розробкою і продажем евакуаторів (як і безліч інших найменувань спецтехніки) різного типу, модифікацій і вантажопідйомності. Представляємо вашій увазі, платформу для евакуатора, встановлену шасі автомобіля IVECO EuroCargo ML120EL18 з дизельним двигуном потужністю 182 к.с., механічною коробкою передач (6 + 1), і загальної вантажопідйомністю (без урахування платформи і крана-маніпулятора) 8 тонн. Шасі автомобіля виконано на замовлення з заниженою рамою для зменшення висоти завантаження транспортних засобів.

На базі вказаного авто змонтована платформа, габаритні розміри якої, м: 6,0х2,5х2,8.

Вантажопідйомність конструкції – 5 т. Техніко-експлуатаційні характеристики платформи:

  • профільовано-каркасна конструкція підвищеної міцності;
  • є захисне обрамлення по всьому периметру платформи;
  • в передній частині передбачений бар’єр арочного типу для захисту кабіни і крана-маніпулятора;
  • обшивка підлоги перфорована, листова зварного типу;
  • є стаціонарна похила ділянка (також з обрамленням з боків) для заїзду техніки, яка перевозиться;
  • в задній частині платформи передбачені висувні елементи для заїзду технічних засобів. У транспортному положенні ці елементи мають пристрої для надійної фіксації при транспортуванні;
  • всі елементи конструкції платформи мають антикорозійне зносостійке покриття;
  • в передній частині встановлена лебідка для примусового завантаження вантажів, що перевозяться і техніки, позбавленої можливості переміщатися своїм ходом.

Лебідка, якої укомплектована платформа, має наступні робочі характеристики:

  • привід – гідравлічний;
  • загальне тягове зусилля пристрою – 6,7 т;
  • модель лебідки – DWHI 15000. Є регулятор швидкості навантаження і пульт дистанційного керування.

Також для проведення вантажно-розвантажувальних робіт на дану платформу встановлено вантажопідйомний пристрій кран-манипуляторного типу. В даному випадку це маніпулятор моделі HYVA HТ162 E2 з такими характеристиками:

  • максимальний виліт стріли – 6,13 м;
  • загальна вантажопідйомність при максимальному вильоті стріли – 2,625 т;
  • загальний кут повороту маніпулятора – 240º.

Крім того, платформа оснащена світловими сигнальними пристроями маячкових типу, встановленими по периметру конструкції і додатковим освітленням для виконання завантаження в темний час доби. Всі елементи даного транспортно-вантажного засобу виготовлені в суворій відповідності з діючими на даний момент нормативними документами державного зразка, що регламентують виробництво і експлуатацію на території України спецзасобів такого типу.

Купити евакуатор такого типу в Україні корисно автотранспортним підприємствам різних видів власності і профільної діяльності, компанії які займаються евакуацією автомобілів, комунальні підприємства або ж компанії, що спеціалізуються на продажі легкових автомобілів.

Це не перший евакуатор, який наша компанія виконала спільно з АМАКО на базі Iveco, раніше ми представляли модель зі зсувною платформою, виконаною на базі Iveco Eurocargo ML110, на фото нижче.

Наверх