Евакуатор з маніпулятором та висувними трапами на базі Ford Trucks 2533.

Вантажний евакуатор є обов’язковим компонентом автомобільного парку багатьох автотранспортних підприємств. Функціональне призначення цього різновиду спецтранспорту – ліквідація наслідків ДТП, а також перевезення транспортних засобів та інших різновидів техніки, які не мають можливості рухатися своїм ходом або техніки, якої не можна рухатися по дорожньому покриттю (гусеничний транспорт, катки і т.д.).

При цьому, відомо, що ДТП, на жаль, трапляються не тільки з легковими автомобілями, а й з вантажним транспортом і втрата ними здатності пересування обіцяє серйозні проблеми. А для того щоб ваше підприємство було готове і до таких випробувань, потрібна ґрунтовна евакуаційна техніка з хорошою вантажопідйомністю і з усім необхідним оснащенням для цього. Якщо ви ставите питанням, де купити евакуатор в Україні, відповідний таким вимогам – рекомендуємо вам нову розробку торгової марки Polycar – евакуатор з маніпулятором і продуктивної вантажної лебідкою.

Базою для даної розробки послужило шасі вантажного автомобіля Ford Trucks 2533, на яке нашим підприємством спроектована і встановлена ​​евакуаційна платформа підвищеної вантажопідйомності (до 15 тонн). Тобто, такий евакуатор здатний перевозити не тільки легкове авто будь-якої відомої на сьогоднішній день на автомобільному ринку марки і маси, але і багато вантажних автомобілів. А також будь-які інші технічні засоби і великогабаритні об’єкти, яким необхідно примусове транспортування, маса яких не перевищує названу величину, і мають габаритними розмірами в межах 5650х2500 мм.

Дана платформа має міцну зварену конструкцію, виготовлену з профільованих елементів з підвищеним запасом міцності, застосованими додатковими елементами жорсткості і володіє наступними характеристиками:

  • розміри. Довжина горизонтальної частини – 5380 мм, довжина похилої ділянки – 2970 мм;
  • наявні висувні трапи на похилій частині платформи, захисна сітчаста арка в передній частині і бічне обрамлення по периметру;
  • виносні бічні гідроопори (аутригери) 2 шт;
  • покриття підлоги – гофровані листові елементи з надійним зносостійким та антикорозійним покриттям.

Для забезпечення ефективних вантажно-розвантажувальних операцій евакуатор оснащений лёбедкой:

  • марка – DWT 16800 HD;
  • привід – електричний, від системи електропостачання автомобіля;
  • тягове зусилля – 7620 кг;
  • тип установки – стандартний в носовій частині платформи;
  • гнучкий тяговий елемент – сталевий трос з гаком.

Крім цього евакуатор оснащений КМУ марки HYVA HT162E2 з наступними техніко-експлуатаційними характеристиками:

  • максимальний виліт стріли – 6,13 м;
  • вантажопідйомність при максимальному вильоті стріли – 2,625 т;
  • повний кут повороту 425°;
  • вантажний момент – 16,4 тм;
  • привід – гідравлічний.

Наявність гідравлічної лебідки та крана-маніпулятора дозволяє виконувати завантаження транспорту на платформу декількома варіантами, що досить зручно в місцях з обмеженим простором.

Також в комплекті поставки евакуатора передбачено наявність подкатних візків, стяжних ременів, траверси, освітлювального обладнання та інших пристосувань. Для обробки периметра платформи і виступаючих конструктивних деталей використані елементи сигнально-освітлювального оснащення, передбачених чинним законодавством України: проблисковий маячок жовтого кольору, габаритні вогні на відповідних елементах конструкції, світловідбиваючі плівка та інше.

Відео вантажного евакуатора на базі Ford.

Наверх