Зростає попит на комерційну техніку на базі автомобілів DONGFENG!

Компанія «Спец-Ком-Сервіс», яка вже понад 10 років працює під брендом «POLYCAR» і є постачальником комерційних автомобілів, спецтехніки, а також виробляє кузови для виконання різноманітних завдань, спільно зі своїм партнером, офіційним імпортером шасі DongFeng, ТОВ “Голекс”, передав клієнту виконане замовлення. Йдеться про завершення роботи зі встановлення ізотермічного фургона на базі шасі вантажного автомобіля DongFeng, що має все більший попит у українських клієнтів.

Ізотермічний фургон, який відноситься до такого типу комерційного транспорту, коли для вантажу, що перевозиться, необхідно забезпечити не тільки захист від впливу вологи, але і гарантувати стабільну температуру. Оптимальним рішенням для таких завдань стає використання фургона, конструкція якого збирається із сендвіч-панелей. При цьому фурнітура, оздоблення та конструктивні особливості, як це і відбувається зазвичай при оформленні замовлення, чітко обговорюються з клієнтом, щоб результат повністю відповідав особливостям бізнесу клієнта.

При цьому, на окрему увагу заслуговує факт, що клієнти все частіше звертаються із замовленнями у виробництво комерційного транспорту, коли в якості основи використовуються шасі вантажних автомобілів, вироблених у Китаї. Зростання попиту і популярності шасі бренду DongFeng цілком логічне і зумовлене, в першу чергу, раціональним підходом клієнтів. Рівень якості автомобільної техніки, що імпортується партнером компанії, останнім часом не просто зріс. Постійний процес удосконалення дозволив автовиробнику не тільки зберегти прийнятну ціну, але, при цьому, забезпечити належний рівень надійності та якості.

Тому замовлення та успішне завершення роботи над проектом із виробництва ізотермічного фургону, з використанням шасі DongFeng, лише підтверджує тенденцію, коли замовник не бажає переплачувати за бренд. Ставлячи на перше місце оптимальне поєднання «ціна-якість», клієнт отримує можливість розширити масштаби бізнесу, збільшивши кількість одиниць транспорту, при цьому, раціонально розвиваючи власну справу. Варто зазначити, що досвід співпраці з партнером далеко не перший, що, у свою чергу, свідчить про серйозність намірів та впевненість у якості запропонованої клієнтам техніки.

Наверх